Το τετ α τετ Κυριάκου – Τσίπρα στο Μουσείο της Ακρόπολης

Συζήτηση από πολιτική μέχρι… ποδόσφαιρο

Το τετ α τετ Κυριάκου – Τσίπρα στο Μουσείο της Ακρόπολης
Την ευκαιρία να συζητήσουν κατ’ ιδίαν είχαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, για πρώτη φορά μετά την συνάντησή τους τον Ιανουάριο, αμέσως μετά την εκλογή του νέου αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο Κυριάκος και η σύζυγός του Μαρέβα Γραμπόφσκι κατέφθασαν πρώτοι στο Μουσείο της Ακρόπολης, για το δείπνο της προεδρίας της Δημοκρατίας προς τιμήν του Γ.Γ. του ΟΗΕ Μπαν Κιν Μουν, ενώ αμέσως μετά την άφιξη του ζεύγους Τσίπρα- Μπαζιάνα, οι δύο πολιτικοί αρχηγοί συνομίλησαν όρθιοι για αρκετά λεπτά της ώρας.
deipno alexis kyriakos 2.jpg
Η συζήτηση συνεχίσθηκε και με την συμμετοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ενώ λίγο αργότερα βρέθηκαν όλοι μαζί στο μουσείο της Ακρόπολης για το δείπνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες συζήτησαν σε χαλαρή ατμόσφαιρα για αρκετά ζητήματα, όχι μόνο για πολιτική αλλά και για… ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα για το Euro 2016!
deipno kyries 1.jpg

Το μενού περιελάμβανε πράσινη σαλάτα με φρέσκιες ψητές γαρίδες και λαδολέμονο με δενδρολίβανο, ενώ το κυρίως πιάτο ήταν φιλέτο σφυρίδας στη σχάρα με πατάτες στον ατμό και αρμυρίκια.
Για επιδόρπιο σερβιρίστηκε σορμπέ σοκολάτας με φράουλας και λικέρ μαστίχας Χίου και ήπιαν λευκό κρασί Σαντορίνη Χατζηδάκη 2015 (ασύρτικο).
Παρών στο δείπνο και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης με την σύζυγό του, όπως και η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Διαβάστε ακόμη:
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top