Λαμπερή εμφάνιση για Περιστέρα και Μαρέβα στο πρώτη φορά… κοινό δείπνο

Με την αφορμή της επίσκεψης του Γ.Γ. του ΟΗΕ

Λαμπερή εμφάνιση για  Περιστέρα και Μαρέβα στο πρώτη φορά…  κοινό δείπνο
Η λαμπερή εμφάνιση της Περιστέρας Μπαζιάνα, συζύγου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και Μαρέβα Γκραμπόφσκι, συζύγου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, «έκλεψε την παράσταση» στο χθεσινοβραδινό δείπνο που διοργάνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος προς τιμήν του Γ.Γ. του ΟΗΕ Μπαν Κιν Μουν, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Ελλάδα και θα επισκεφθεί σήμερα τη Λέσβο.
deipno kyries 2.jpg

Συγκεκριμένα, η κ. Μπαζιάνα φορούσε ένα κόκκινο βραδινό φόρεμα, με μήκος μέχρι λίγο πάνω από το γόνατο, ενώ η κ. Γκραμπόφσκι - η οποία είχε φθάσει πρώτη μαζί με τον κ. Μητσοτάκη και σχεδόν αυττόχρονα με το ζεύγος Βούτση - φορούσε ένα σκούρο μαύρο φόρεμα «Zeus and Dione», σε αρχαιοελληνικές γραμμές και μία μπορντό ζώνη για «κοντράστ».
alexis peristera.jpg

Το πρωθυπουργικό ζεύγος έφτασε δέκα λεπτά αργότερα από τα ζεύγη Μητσοτάκη και Βούτση.
kyriakos mareva proselefsi.jpg

Η Περιστέρα είχε μία συζήτηση λίγων λεπτών με την Μαρέβα, ενώ όταν κάθισαν στο τραπέζι συζήτησε και με τον πρόεδρο της ΝΔ, που καθόταν στα δεξιά της.
peristera kyriakos.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες παρά ένα σχετικό αρχικό «μούδιασμα», καθώς ήταν η πρώτη τους συνάντηση, το κλίμα ήταν πολύ καλό μεταξύ των δύο κυριών στη συνέχεια.
voutsis peristera mareva.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top