Επιμένει ο Πολάκης: «Τιμώ κάθε δικαστικό λειτουργό, αλλά…»

«Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης»

​Λάδι στη φωτιά ρίχνει εκ νέου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Π. Πολάκης, ο οποίος με νέα του δήλωση επιμένει στις αρχικές του καταγγελίες ότι πολλοί δικαστικοί εμπλέκονται στο παραδικαστικό κύκλωμα.

Ολόκληρη η νέα δήλωση του κ. Πολάκη αναφέρει:

«Τιμώ κάθε δικαστικό και οποιονδήποτε άλλο δημόσιο λειτουργό, ο οποίος με έντιμο τρόπο, σε δύσκολες συνθήκες, κάνει ευσυνείδητα τη δουλειά του.

Τούτη η κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι η δικαιοσύνη έχει αναπνεύσει και δρομολογεί τη διερεύνηση και την απόδοση ευθυνών σε υποθέσεις, οι οποίες διαρκώς έρχονται στ�� δημοσιότητα.

Οι δηλώσεις μου αναφέρονταν σε καταστάσεις που ανακαλύπτω καθημερινά, στο χώρο της Υγείας και οι οποίες παρά το ότι είχαν γίνει καταγγελίες ή δεν ερευνήθηκαν ή καθυστερούν για χρόνια ή χάθηκαν στο δρόμο.

Άλλωστε υπάρχουν δημοσιευμένα αποτελέσματα ερευνών και πορίσματα για τη λειτουργία παραδικαστικών κυκλωμάτων στο χώρο της Δικαιοσύνης.

Επίσης είναι γνωστό ότι, από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας, έχουμε αποστείλει ως πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, στους εισαγγελείς διαφθοράς, αρκετά πορίσματα ερευνών του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ), προς περαιτέρω διερεύνηση και απόδοση ευθυνών. Δηλώνω ότι είμαι στη διάθεση της δικαιοσύνης για ότι χρειαστεί».

Διαβάστε επίσης:

ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ εναντίον του Πολάκη: Τον κατηγορούν για θεσμικό ατόπημα

ΣΑΛΟΣ από τις δηλώσεις Πολάκη! «Πρέπει να πάει φυλακή», λέει ο Άδωνις

ΑΔΕΙΑΣΜΑ Πολάκη από Παρασκευόπουλο: «Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη»

Δεν έχει STOP ο Πολάκης! Δεν του έφταναν οι δημοσιογράφοι, τα βάζει τώρα και με τους δικαστές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top