ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ έγιναν Παππάς-Παναγούλης-Βαριές κουβέντες με μπανάνες και μπογιατζήδες!

Μετά τον καυγά, μάθαμε ότι θα αξιολογούνται και οι υπάλληλοι της ΕΡΤ!

​Από «δυο χωριά χωριάτες» έγιναν οι πρώην «σύντροφοι», Νίκος Παππάς και Στάθης Παναγούλης.

Την Παρασκευή κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του ανεξάρτητου βουλευτή στη Βουλή, με θέμα «προνομιακή προβολή συγκεκριμένων βουλευτών στα ΜΜΕ», ο κ.Παναγούλης επιτέθηκε στον υπουργό Επικρατείας, καταλ��γίζοντας του εκτός των άλλων μακιαβελική συμπεριφορά και ανάγνωση του Μαρξ ανάποδα.

«Κάπου εκεί διαβάζοντας Μαρξ περάσατε και από τα ψηφοδέλτια της Πολιτικής Άνοιξης», απάντησε ο Νίκος Παππάς, καλώντας τον να αφήσει τις μεγαλοστομίες, καθώς απολαμβάνει τον βουλευτικό μισθό και κάθεται σε αυτά τα έδρανα γιατί εξελέγη βουλευτής τον περασμένο Σεπτέμβριο (σ.σ. εξελέγη με τον ΣΥΡΙΖΑ).

«Με είπε την περασμένη εβδομάδα γκαουλάϊτερ (τίτλος των επικεφαλής μιας διοικητικής περιφέρειας στη ναζιστική Γερμανία), θα του έλεγα να συνεχίσει την προσπάθεια να μην γίνεται φαιδρός... Κάνει κριτική στο πρόγραμμα που ψήφισε... Το χειρότερο για έναν πολιτικό είναι να βλέπει τη σκιά του και να νομίζει ότι ��ίναι το μπόι του», σχολίασε ο Νίκος Παππάς.

«Πολλά στελέχη της κυβέρνησης εκτός του ότι έχουν διαβάσει τον Μαρξ ανάποδα, έχουν διαβάσει ολόκληρο τον Μακιαβέλι, και λένε ψέματα! Είχα πάει ως συνεργαζόμενος στην Πολιτική Άνοιξη», ανέφερε ο Στάθης Παναγούλης, καταγγέλλοντας τον υπουργό ότι δεν ήρθε την περασμένη Παρασκευή στη Βουλή να του απαντήσει, γιατί επέβλεπε τον ελαιοχρωματιστή στο γραφείο του στη Συγγρού.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής έκανε λόγο για πλαστά πτυχία στην ΕΡΤ, μεταφέροντας το ανέκδοτο, όπως είπε, που κυκλοφορεί στους διαδρόμους του Ραδιομεγάρου ότι «απαγορεύονται οι μπανάνες, γιατί θα σηκωθούν όλα τα μαϊμού πτυχία».

Απαντώντας ο Νίκ��ς Παππάς ανέφερε πως όλοι στην ΕΡΤ θα περάσουν από διαδικασία αξιολόγησης. Ανέφερε ακόμη, πως η δημόσια τηλεόραση είναι σαν τη «μύγα μέσα στο γάλα» σε ότι αφορά στην αντικειμενική παρουσίαση των ειδήσεων και επανέλαβε πως ο στόχος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες είναι βιώσιμα κανάλια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top