Στα ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑ – ΓΣΕΕ για τη δημοσκόπηση της ALCO

Δίνουν και παίρνουν οι ανακοινώσεις

Στα ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑ – ΓΣΕΕ για τη δημοσκόπηση της ALCO

​Θέσεις μάχης έχουν πάρει ΣΥΡΙΖΑ και ΓΣΕΕ με αφορμή τη δημοσκόπηση που διενήργησε η ALCO για λογαριασμό της Συνομοσπονδίας και δημοσιεύτηκε στα Νέα.

Η δημοσκόπηση έδειχνε πως 8 στους 10 πολίτες πιστεύουν ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να μας βγάλει από την κρίση, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η διεξαγωγή αντικυβερνητικής προπαγάνδας δεν μπορεί να γίνεται με τα χρήματα των εργαζομένων», ��ναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Άμεση ήταν η απάντηση της ΓΣΕΕ που με δική της ανακοίνωση σημειώνει:

«Είναι λυπηρό που το κυβερνών κόμμα, 1,5 χρόνο μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας, εξακολουθεί να λειτουργεί ως ανταγωνιστικό στη ΓΣΕΕ συνδικάτο και μάλιστα με τρόπο αντιδημοκρατικό. Όπως άλλωστε αντιδημοκρατικό είναι να μας εγκαλούν για την επιλογή του μέσου δημοσιοποίησης της έρευνάς μας. Μην ανησυχούν…την επόμενη φορά θα τους ζητήσουμε την άδεια τους…».

Ο πόλεμος των ανακοινώσεων συνεχίστηκε με το ΣΥΡΙΖΑ να σηκώνει το γάντι και σε νέα του ανακοίνωση να αναφέρει μεταξύ άλλων πως:

«Η ηγεσία της ΓΣΕΕ, ως τριτοβάθμια συνδικαλιστική ένωση, πληρώνει δημοσκοπήσεις, οι οποίες τα μόνα ερωτήματα που θέτουν αφορούν το πόση απαισιοδοξία επικρατεί και πόσο δυσαρεστημένος είναι ο κόσμος από την κυβέρνηση. Μόνο αυτά είναι άραγε τα θέματα που αφορούν τη ΓΣΕΕ»;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top