ΣΑΛΟΣ από τις δηλώσεις Πολάκη! «Πρέπει να πάει φυλακή», λέει ο Άδωνις

Έντονες αντιδράσεις για την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον δικαστών

ΣΑΛΟΣ από τις δηλώσεις Πολάκη! «Πρέπει να πάει φυλακή», λέει ο Άδωνις

​Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό της χώρας έβαλε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Π. Πολάκης, ο οποίος παρεμβαίνοντας στο έργο του υπουργείου Δικαιοσύνης, κατήγγειλε πως αρκετοί δικαστικοί είναι μέλη του παραδικαστικού κυκλώματος.

«Ο κ. Πολάκης που όπως απέδειξα με έγγραφα στη Βουλή, πρέπει να πάει φυλακή, προσπαθεί να εκφοβίσει τους Δικαστές! Ο πρωθυπουργός τι κάνει;», αναρωτήθηκε μέσω Twitter, ο αντιπ��όεδρος της ΝΔ, Α. Γεωργιάδης, ενώ στο ίδιο ύφος και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος έγραψε στο Twitter:

«Υπουργός υβρίζει όλους τους δικαστές. Δεν παραιτείται, ούτε τον παραιτούν. Η Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Η δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ».

Επίθεση και από το ΠΑΣΟΚ: «Η κυβέρνηση σκηνοθετεί μάχες με φανταστικούς εχθρούς»

Σκληρή επίθεση εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Υγείας εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του και το ΠΑΣΟΚ.

«Το νέο παραλήρημα του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Πολάκη, αυτή τη φορά εναντίον των δικαστικών λειτουργών, επιτείνει το κλίμα αμφισβήτησης των δημοκρατικών θεσμών.

Ο χρόνος που ο κ. Πολάκης επέλεξε για να επιτεθεί στο δικαστικό σώμα, λίγες μόλις ώρες μετά την άρση της βουλευτικής του ασυλίας για παλαιότερες εκκρεμότητές του με τη Δικαιοσύνη, μόνο ως αθώα σύμπτωση δεν μπορεί να εκληφθεί. Στην πραγματικότητα, δεν είναι τίποτε λιγότερο από άλλη μία προκλητική, ωμή απόπειρα εκφοβισμού των δικαστών με ισοπεδωτικές γενικεύσεις και σενάρια, χωρίς στοιχεία, για παραδικαστικό κύκλωμα.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ εξακολουθεί να παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι σκιών και απειλών στην καρδιά της δημοκρατίας μας. Με επιμελημένη "αφέλεια" και δήθεν δονκιχωτισμό, η Κυβέρνηση σκηνοθετεί μάχες με φανταστικούς εχθρούς προς δημιουργία εντυπώσεων, την ώρα που "κλείνει τα μάτια" στις πραγματικές εστίες διαφθοράς, όπου κι αν αυτές εντοπίζονται», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top