ΤΙ ΖΟΥΜΕ! Πολάκης προς Άδωνη: «1-0», είπε για την εξυπνάδα που νόμιζε ότι ξεστόμισε

«Ζήτα συγγνώμη για τις κλειστές εντατικές». «Οι Παραιτηθείτε κρύβονταν κάτω από τα δέντρα»

ΤΙ ΖΟΥΜΕ! Πολάκης προς Άδωνη: «1-0», είπε για την εξυπνάδα που νόμιζε ότι ξεστόμισε

​Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης τα τσούγκρισαν για μία ακόμα φορά στη Βουλή σε ερώτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ για τις ελλείψεις στην υγεία.

«Για όσους πέθαιναν ή για όσους η υγεία τους υπέστη τεράστια βλάβη έχετε να πείτε μία συγγνώμη; Αισθάνεστε καθόλου τύψεις το βράδυ που πάτε να κοιμηθείτε που ψάχνουν άνθρωποι κρεβάτι εντατικής θεραπείας και δεν βρίσκουν εξαιτίας σας», είπε ο κ. Γεωργιάδης, με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να παίρνει το λόγο και συν��χίζοντας την ειρωνεία να του απαντά:

«Ευχαριστώ για την συμπαράσταση που μου δείχνετε για τα στημένα επεισόδια που δημιούργησαν δέκα ακροδεξιοί και πέντε από συγκεκριμένο χώρο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς με φόντο πολίτες της Ιεράπετρας που διαδήλωναν εκφράζοντας την αγωνία τους για το νοσοκομείο του οποίου τον οργανισμό εσείς και ο κ. Λοβέρδος κουτσουρέψατε στο μισό. Εμείς προικίζουμε το νοσοκομείο με 27 άτομα νέο προσωπικό. Να σας εκφράσω κι εγώ τη βαθιά μου συμπαράσταση για την αποτυχία της χθεσινής συγκέντρωσης των παραιτηθείτε στην οποία ηγηθήκατε και κάνατε την πρωτοφανή δήλωση ότι είχε χιλιάδες λαού αλλά είχαν πάει κάτω από τα δέντρα και δεν τους έπαιρναν οι κάμερες. 1-0».

Αλήθεια, πόσο χρονών είναι άραγε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας για να κάθεται και να μετρά με γκολάκια τις εξυπνάδες που νομίζει ότι ξεστομίζει στο ελληνικό κοινοβούλιο;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top