Η κούτα και ο μπλε φάκελος: Καυγάς Σπίρτζη-Χατζηδάκη για τις συγκοινωνίες

Ατυχής αναφορά του υπουργού για τα χθεσινά επεισόδια: Επί ΝΔ καίγονταν από έλλειψη ανταλλακτικών

Η κούτα και ο μπλε φάκελος: Καυγάς Σπίρτζη-Χατζηδάκη για τις συγκοινωνίες

​Κόντρα με φόντο μια κούτα και έναν μπλε φάκελο είχαν στη Βουλή ο Χρήστος Σπίρτζης και ο Κωστής Χατζηδάκης.

Ο υπουργός Υποδομών προσήλθε στην αίθουσα της Ολομέλειας κρατώντας μια κούτα με έγγραφα για να απαντήσει με αυτά στην ερώτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ για τα χρέη των αστικών συγκοινωνιών.

Μεταξύ άλλων, κατηγόρησε την προηγούμενη κυβέρνηση για έλλειψη σύγχρονων συστημάτων logistics με αποτέλεσμα να… καταμετρούνται τα εισιτήρια του ΟΑΣΑ με το κιλό και να προκληθεί ζημιά άνω των 30 εκ. ευρώ για το Δημόσιο!

ΟΑΣΑ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.jpg
«Ήρθατε με κάποιο κουτί με στοιχεία, αλλά -ξέρετε- και εγώ έχω στοιχεία. Οι αριθμοί είναι ξεροκέφαλοι κ. Σπίρτζη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης κραδαίνοντας τον μπλε φάκελο που είχε.

Ο ίδιος, μάλιστα, είπε «τα έχετε κάνει θάλασσα» και πρόσθεσε πως τα πράγματα στις συγκοινωνίες «δεν πάνε καθόλου καλά και δεν εννοώ τις επιθέσεις αναρχικώ�� σε λεωφορείο που στρέφονται εναντίον μεροκαματιάρηδων».

Ο υπουργός Υποδομών απάντησε στον κ. Χατζηδάκη με μία μάλλον ατυχή φράση: «Μας είπατε ότι καίγονται λεωφορεία και το καταδικάζουμε. Θυμάστε όταν ήσαστε εσείς που καίγονταν κάθε βδομάδα από ελλείψεις ανταλλακτικών κλπ;».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top