Πιο μακριά από ποτέ ΝΔ και Μαξίμου:«Είστε ανίκανοι, ψεύτες, διαπλεκόμενοι»

Το γαλάζιο στρατόπεδο απαντά στην επίθεση που δέχτηκε από συνεργάτες του Τσίπρα

Πιο μακριά από ποτέ ΝΔ και Μαξίμου:«Είστε ανίκανοι, ψεύτες, διαπλεκόμενοι»

​Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε το «ενημερωτικό σημείωμα» του Μεγάρου Μαξίμου, το οποίο κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι έχει υιοθετήσει ένα πολιτικό σχέδιο, βασικός άξονας του οποίου είναι το σχήμα: «οικονομική δυσκολία + αντιδημοκρατική εκτροπή = κοινωνική ένταση».

Η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο για «συνασπισμό του ψέματος, της ανικανότητας και της διαπλοκής».

«Αναρωτιόμαστε με ποια κυβέρνηση ανά τον κόσμο αισθάνεται ότι ταυτίζεται η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Με της Βενεζουέλας μήπως;», διερωτάται η Ν.Δ.
Κατηγορεί επιπλέον την κυβέρνηση ότι «βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου» και της καταλογίζει ότι «δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους πολίτες και απαντά μέσω πηγών από τα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου».

«Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τη ζημιά που έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με τη Συγγρού, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και οι υπουργοί παραμένουν απομακρυσμένοι από τα προβλήματα των πολιτών «που οι ίδιοι δημιούργησαν με τα ψέματα και την ανικανότητά τους» και «προκαλούν τους πολίτες που τους πίστεψαν και εναπόθεσαν τις ελπίδες τους στην πιο ανίκανη, δογματική και καθεστωτική κυβέρνηση από τη Μεταπολίτευση και μετά».

«Όλοι γνωρίζουν τις σχέσεις τους με τη διαπλοκή, όλοι γνωρίζουν ότι κερνάνε καφέ εκείνους που κατά τα άλλα καταγγέλλουν ως διαπλοκή. Αυτή είναι η κυβέρνηση. Συνασπισμός του ψέματος, της ανικανότητας και της διαπλοκής», καταλήγει η Ν.Δ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top