Χοντραίνει η κόντρα για το «Παραιτηθείτε»-Γεωργιάδης: «Αυτοί είναι οι κανονικοί φασίστες!»

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τις δηλώσεις Γεροβασίλη και άλλων στελεχών της

Χοντραίνει η κόντρα για το «Παραιτηθείτε»-Γεωργιάδης: «Αυτοί είναι οι κανονικοί φασίστες!»
​Ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις λαμβάνει πλέον η κόντρα ανάμεσα στη ΝΔ με την κυβέρνηση, για την συγκέντρωση "Παραιτηθείτε" στο Σύνταγμα.
Για αντιδημοκρατικές απόψεις, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ Άδωνις Γεωργιαδης, σε δηλώσεις του από τα Ιωάννινα, με αφορμή την τοποθέτηση της Κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, για την αυριανή συγκέντρωση.
Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε μεταξύ άλλων, πως η δήλωση, για εχθρική ενέργεια προς τη χώρα, είναι πρωτάκουστη, επιχειρείται η τρομοκράτηση του κόσμου, ώστε να μην πάει στο Σύνταγμα και πρόσθεσε:
«Οι αντιδημοκρατικές απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να προβληματίσουν νομίζω κάθε εχέφρωνα Έλληνα, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης και πολιτικής άποψης. Αυτοί είναι κανονικοί φασίστες. Δηλαδή, δεν έχω ξανακούσει κυβέρνηση να λέει ότι, μία διαδήλωση είναι εχθρική ενέργεια προς την χώρα. Επειδή κάποιοι άνθρωποι ζητούν να παραιτηθεί ο κ. Τσίπρας, είναι εχθροί της πατρίδος; Αυτά τα έλεγε ο Στάλιν, ο Τσαουσέσκου, τέτοιου είδους καθεστώτα. Φαίνεται τα νιάτα τους, τους κατατρέχουν ακόμη».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top