Κουρουμπλής: Τη συγκέντρωση του ’83 με… γούνες και βραχιόλια μου θυμίζει το «Παραιτηθείτε»!

Υπέρ της συμμετοχής της κοινωνίας στη συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση

Κουρουμπλής: Τη συγκέντρωση του ’83 με…  γούνες και βραχιόλια μου θυμίζει το «Παραιτηθείτε»!
​Νέες βολές από κυβερνητικό στέλεχος για την αυριανή συγκέντρωση «Παραιτηθείτε». Αυτή τη φορά από τον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή ο οποίος αν και αναγνώρισε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ειρηνικά την άποψή του, ωστόσο προσέθεσε ότι η αυριανή συγκέντρωση θυμίζει «μια άλλη το 1983, που βγήκαν ορισμένες κυρίες με τα γουνάκια και με τα βραχιόλια, να διαμαρτυρηθούν εναντίον της κυβέρνησης του Ανδρέα Παπανδρέου»!
Ο κ. Κουρουμπλής συμπλήρωσε: «Δημοκρατία έχουμε, υπάρχουν επιλογές. Σέβομαι την επιλογή του καθενός. Εγώ σας είπα τι μου θύμισε, δεν είπα ότι είναι αυτό. Δηλαδή, αν μαζευτούν 50.000 και 100.000 άνθρωποι στο Σύνταγμα θα πέσει η κυβέρνηση; Δεν πέφτει αυτή η κυβέρνηση».
Ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης τάχθηκε υπέρ της συμμετοχής της κοινωνίας στη συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση, αναφέροντας παράλληλα ότι ανάλογη πρόταση είχε υποβάλλει προ εξαμήνου στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
«Και πραγματικά με λυπεί το γεγονός ότι άνθρωποι που εκλέγονται από τον λαό, προκειμένου να ασκήσουν μια στείρα κριτική στην κυβέρνηση ενοχοποίησαν αυτή την διαβούλευση και τη χαρακτήρισαν "χουντικής προέλευσης και έμπνευσης" διαδικασία. Έλεος δηλαδή! Πρέπει επιτέλους στον δημόσιο λόγο να υπάρχει ένα μέτρο από όλους μας. Και αν έχουμε παρεκτραπεί ο καθένας μας στο παρελθόν, ας μας γίνει μάθημα και ας συζητήσουμε για να βρούμε τον κοινό τόπο» τόνισε.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top