Πολάκης για τις αποδοκιμασίες:"Συνεχίζουμε και άσε τα σκυλιά να ουρλιάζουν"

Μέσω facebook σχολίασε τα παρατράγουδα στην Ιεράπετρα

Πολάκης για τις αποδοκιμασίες:"Συνεχίζουμε και άσε τα σκυλιά να ουρλιάζουν"

Νέο λάδι στη φωτιά ρίχνει μέσω Facebook ο αναπληρωτής υπουργός υγείας, Παύλος Πολάκης σχολιάζοντας τις αποδοκιμασίες εναντίον του στην Ιεράπετρα την Δευτέρα.

Ο κ.Πολάκης έκανε λόγο για «σόου από δέκα ακροδεξιούς και πέντε Λαετζηδες», ώστε όπως είπε να γίνει «φασαρία» για τις ανάγκες των καναλιών.

Ο αναπληρωτής υπουργός υγείας χαρακτήρισε μάλιστα «σκυλιά» όσους πολίτες τον προπηλάκισαν, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την κουβέντα που είχε με φορείς και εργαζόμενους στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του μέσω Facebook:

"Εξαιρετική κουβέντα στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας με τους φορείς του νοσοκομείου,την επιτροπή των κατοίκων,τον δήμαρχο,τη διοίκηση της ΥΠΕ και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου.Ανάλυση του τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα και σαφείς δεσμεύσεις για την ενίσχυση του νοσοκομείου Ιεράπετρας και των άλλων νοσοκομείων του νομού. Υ.γ το show από δέκα ακροδεξιούς και πέντε Λαετζηδες για τις ανάγκες των καναλιών που ήθελαν "φασαρία" δεν μπόρεσαν να αμαυρώσουν, ούτε να σταματήσουν τη συζήτηση με τον κόσμο.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ".

PP.jpg
Δείτ�� επίσης:

ΧΑΜΟΣ στην Ιεράπετρα! Εξαγριωμένοι κάτοικοι την έπεσαν στον Πολάκη – Φυγαδεύτηκε ο υπουργός

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top