Δικαίωση Μάρδα για δημοσίευμα της Bild και ανάρτηση στο Facebook

Η γερμανική εφημερίδα υποστήριζε ότι είχε μεταφέρει 80.000 ευρώ σε τράπεζα του Λουξεμβούργου

Με ανάρτησή του στο facebook, ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας, γνωστοποιεί την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία τον δικαιώνει στη προσφυγή του έναντι της γερμανικής εφημερίδας που υποστήριξε ότι τον Μάρτιο 2015, ως αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών τότε, είχε μεταφέρει 80.000 ευρώ σε τράπεζα του Λουξεμβούργου.
mardas bild fb.jpg

Συγκεκριμένα, ο κ. Μάρδας αναφέρει:
«Και μια απάντηση για την Bild και τους πέριξ αυτής...
Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με την υπ' αριθμόν 806/2016 απόφασή του έκρινε ότι τα αναφερόμενα στο από 6 Μαΐου 2015 δημοσίευμα της Bild εις βάρος του τότε Αν. Υπουργού Οικονομικών κου Δημητρίου Μάρδα περί δήθεν μεταφοράς χρηματικού ποσού 80.000 ευρώ σε λογαριασμό Τράπεζας του Λουξεμβούργου τον Μάρτιο του 2015 είναι ψευδή. Για το λόγο αυτό επιδίκασε στον κ. Δημήτριο Μάρδα χρηματική ικανοποίηση για την ηθική βλάβη που υπέστη εξαιτίας προσβολής της προσωπικότητας του, ενώ παράλληλα διέταξε και την καταχώριση στην ως άνω εφημερίδα περίληψης της συγκεκριμένης απόφασης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top