Δένδιας κατά Φίλη: Το μυαλό του λειτουργεί με τον συνωμοτισμό μιας μικρής ομάδας της Αριστεράς

Το δεικτικό του σχόλιο για τα όσα είπε ο υπουργός για τους «Παραιτηθείτε»

​Απάντηση στον υπουργός Παιδείας, Ν. Φίλη, ο οποίος δήλωσε σήμερα στην Εφημερίδα των Συντακτών ότι το κίνημα «Παραιτηθείτε» είναι το σχέδιο Β΄ της ΝΔ για να ρίξει την κυβέρνηση έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Ν. Δένδιας μέσα από την εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου στον Real Fm.

«Τον ξέρω χρόνια τον κ. Φίλη, παρατηρώ τη στάση του, τα σχόλιά του, τα τεκταινόμενα. Εδώ τι συμβαίνει. Εμείς δεν είμαστε πίσω από αυτή την εκδήλωση, αυτό που ο κ. Φίλης έχει στο μυαλό του. Λειτουργεί το μυαλό του με τον συνωμοτισμό μιας μικρής ομάδας της Αριστεράς στην οποία ανήκε. Δεν είμαστε έτσι. Εμείς είμαστε αστικό κόμμα. Δεν πυροδοτούμε εκδηλώσεις, δεν διοργανώνουμε σενάρια πρώτα ή δεύτερα, λέμε την άποψή μας στην ελληνική κοινωνία. Αυτό κάνουμε κι εδώ», είπε και συνέχισε:

«Εμείς πιστεύουμε ότι αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει. Τελεία. Το πιστεύαμε, το πιστεύουμε και θα το πιστεύουμε. Δεν μας αλλάζει κάτι σε αυτό. Ούτε κρυφός σχεδιασμός είναι, ούτε πονηρά, συνωμοτικά σχέδια είναι. Έχουμε μία συνταγματική υποχρέωση, κρίνουμε την κυβέρνηση κι όταν βλέπουμε ότι η ζημιά η οποία επιβάλλει περνάει ένα ορισμένο όριο λέμε στην ελληνική κοινωνία τη γνώμη μας. Αυτό κάνουμε και τώρα».

Ο κ. Δένδιας σχολίασε ακόμα και το post του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, Α. Νεφελούδη στο Facebook τονίζοντας ότι:

«Καλά στα οργανωτικά εμείς ξέρετε δεν είμαστε και πολύ δυνατοί. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι αναλύουν τα πράγματα μέσα από τον συνωμοτισμό της Αριστεράς. Έτσι δε λειτουργεί ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνονται τη ζωή; Την απλή πραγματικότητα ενός αστικού κόμματος, κόμματος εξουσίας βέβαια, το οποίο συνυπογράφει ένα κοινωνικό αίτημα δεν μπορούν να την καταλάβουν. Δεν είναι μέσα στη λογική τους, στο dna τους, στη νοοτροπία τους. Ψάχνουν παντού συνωμοσίες και τέτοια πράγματα. Δεν ισχύει αυτό. Θα έλεγα πάντως αντί να καταναλώνουν τόσο χρόνο σε σενάριο-δημιουργίες θα ήταν πολύ απλούστερο να κυβερνήσουν λίγο πιο σοβαρά. Αυτό θα υπέσκαπτε και το αίτημα στην πραγματικότητα. Και στην κοινωνία και σε εμάς, διότι εμείς δεν θέλουμε το κακό της χώρας. Την καταστροφή της προσπαθούμε να αποφύγουμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top