Ο Άδωνις ΤΡΟΛΑΡΕΙ τον Σπίρτζη: «Να συμπαρασταθούμε όλοι στο ανθρώπινο δράμα του»

Όλο ειρωνεία ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ για τις δηλώσεις του υπουργού για το Ελληνικό

Ο Άδωνις ΤΡΟΛΑΡΕΙ τον Σπίρτζη: «Να συμπαρασταθούμε όλοι στο ανθρώπινο δράμα του»

​Νέα επίθεση εναντίον του υπουργού Μεταφορών, Χ. Σπίρτζη εξαπέλυσε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Α. Γεωργιάδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Να ενώσουμε όλοι οι Έλληνες τη φωνή μας και να συμπαρασταθούμε σε ένα ανθρώπινο δράμα. Ο κ. Σπίρτζης υπογράφει το Ελληνικό, τα αεροδρόμια και τα λιμάνια και κάθε φορά υποφέρει. Κλαίει κάθε φορά που υπογράφει ο υπουργός. Πρέπει να προστατεύσουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα του υπουργού, τον οποίο ο κακός Τσίπρας τον έβαλε υπουργό για να τον ταλαιπωρεί, τον βασανίζει. Όλοι με τον Σπίρτζη, να συμπαρασταθούμε που περνά τέτοιο μαρτύριο», είπε και με το ίδιο ειρωνικό ύφος συνέχισε:

«Σα δεν ντρέπεται, ο ψεύτης! Έχεις ξαναδεί τέτοιους ψεύτες; Να είναι ο Σπίρτζης ο πρόεδρος του ΤΕΕ που κάνει την εκστρατεία για "ληστεία στο Ελληνικό" και να είναι ο υπουργός που υπέγραψε και λέει "το κάνω αλλά κλαίω»!

Από τα πυρά του όμως δεν ξέφυγε ούτε ο πρωθυπουργός, τον οποία και χαρακτήρισε εξουσιομανή.

«Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά, η Ελλάδα θα ήταν πολύ πολύ πολύ καλύτερα και γι’ αυτό πρέπει να λογοδοτήσει στην ιστορία ο κ. Τσίπρας. Για να πάρει την εξουσία, αυτός ο τυχοδιώκτης, αυτός ο εξουσιομανής, αυτός και ο συνεταίρος του ο Καμμένος, τίναξαν τη χώρα στον αέρα», είπε.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι ξαφνικά τον… «αγάπησαν οι Γερμανοί», ενώ αποκάλυψε και συζήτηση που είχε με Ευρωπαίο παράγοντα, ο οποίος του είπε πως «ο Α. Τσίπρας είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα, ένα του ζητάμε, δυο μας δίνει».

«Η Νέα Δημοκρατία δεν μίλησε ποτέ για νταούλια και ζουρνάδες. Τα μέτρα της κυβέρνησης μας πάνε στον πάτο, όταν η χώρα πήγαινε να βγάλει το κεφάλι από το νερό», συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ απαντώντας στο αν βρίσκεται πίσω από το κίνημα «Παραιτηθείτε» απάντησε:

«Ευχαριστώ την Αυγή για το πρωτοσέλιδο, οφείλω όμως να πω ότι είναι άδικο και ψευδές ότι είμαι ο πρωταγωνιστής του κινήματος "Παραιτηθείτε"».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top