Γεωργιάδης: Θα πάω στους «παραιτηθείτε» αλλά όχι ως αντιπρόεδρος της ΝΔ αλλά ως Άδωνις

«Θα πάω και μόνο για τη δήλωση του Φίλη» είπε

Γεωργιάδης: Θα πάω στους «παραιτηθείτε» αλλά όχι ως αντιπρόεδρος της ΝΔ αλλά ως Άδωνις

Το παρών στη συγκέντρωση «Παραιτηθείτε» της Τετάρτης θα δώσει ο Άδωνις Γεωργιάδης αλλά όπως τόνισε ο ίδιος, «όχι ως αντιπρόεδρος της ΝΔ αλλά ως Άδωνις Γεωργιάδης».

«Είχαμε πει στην αρχή ως ΝΔ να αποφασίσουμε κεντρικά αν θα πάμε, για να μη φανεί ότι το “καπελώνουμε”. Εφόσον οι διοργανωτές είχαν ζητήσει να μην εμπλακούν τα κόμματα, είχα πει ας μη φανεί ότι πάρει τώρα η ΝΔ να ωφεληθεί από αυτό πολιτικά. Μετά όμως από τη δήλωση του κ. Φίλη, αποφασίσαμε ότι δεν μπορεί το κόμμα να απαγορεύσει, στα στελέχη του που θέλουν να πάνε, να παρευρεθούν, διότι πλέον τίθενται θέματα δημοκρατίας μετά από αυτή τη δήλω��η» είπε ο κ. Γεωργιάδης στον Αθήνα 9.84 και πρόσθεσε: «Κατά συνέπεια, και μόνο για τη δήλωση του κ. Φίλη, θα πάω»!

«Είναι τελείως βέβαιο ότι οι άνθρωποι που θα βρισκόμαστε στο Σύνταγμα την Τετάρτη δεν θα έχουμε καμία διάθεση ούτε να κάψουμε τη Βουλή, ούτε θα ζητάμε εκτροπές από το δημοκρατικό πολίτευμα, ούτε θα κατηγορούμε τους πολιτικούς μας αντιπάλους για προδότες. Τίποτα από αυτά δεν υπάρχει στο δικό μας στόμα και προσωπικά δεν θα υποστήριζα τίποτα από αυτά. Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που θεωρούμε ότι δεν μπορούμε να παρακολουθούμε τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ να καταστρέφουν το μέλλον μας και να μην κάνουμε απολύτως τίποτα» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Θα είναι μια ειρηνική συγκέντρωση, ειρηνικών και φιλήσυχων δημοκρατικών ανθρώπων, οι οποίοι θέλουν να ξεσηκώσουν την ελληνική κοινωνία... Δεν έχει καμία σχέση με τα κόμματα» κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

Δείτε ακόμη:

Δεν έχει τον θεό του ο Φίλης!Αφού απαγόρευσε τις πριγκίπισσες,δείτε τι είπε για την Αγιά Σοφιά!

«Δε θα σας κάνω τη χάρη να παραιτηθώ», λέει ο Φίλης – ΧΟΝΤΡΟ άδειασμα από τους συντρόφους του

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top