ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ο πόλεμος για τους «Παραιτηθείτε» - «Υποκινούνται από τη ΝΔ» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Τον Φίλη "μαχαιρώνουν" πολλοί σύντροφοί του

​Όλο και φουντώνει η κόντρα ανάμεσα σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ για το κίνημα «Παραιτηθείτε», καθώς πληθαίνουν οι φωνές που κατηγορούν την αξιωματική αντιπολίτευση ότι βρίσκεται πίσω από την κινητοποίηση της επόμενης Τετάρτης.

Έτσι μετά τον Ν. Φίλη, την Αυγή και τον Χ. Σπίρτζη και η υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μ. Χρυσοβελώνη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «καπελώνει» την κινητοποίηση των «Παραιτηθείτε».

«Το σύνθημα αυτής της ομάδας, το “παραιτηθείτε” συμπίπτει ξεκάθαρα με αυτό που υποστηρίζει η ΝΔ που λέει πάντα για εκλογές χωρίς να έχει κάποια άλλη αντιπρόταση», είπε.

Από την άλλη, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γ. Αμανατίδης, μιλώντας στην εκπομπή του Star, Live U, κράτησε αποστάσεις από τον Ν. Φίλη, όπως και αρκετοί σύντροφοί του χθες, τονίζοντας πως δεν τίθεται ζήτημα αντισυνταγματικότητας, ωστόσο δεν απέκλεισε πίσω από το κίνημα να βρίσκεται η ΝΔ.

«Ο καθένας στο πλαίσιο του Συντάγματος μπορεί να διαδηλώνει. Η αριστερά έχει παλέψει για τα δημοκρατικά δικαιώματα. Έχω το δικαίωμα να κάνω πολιτική εκτίμηση ότι κρύβονται στελέχη της ΝΔ πίσω. Αντικειμενικά ένα αίτημα που υποβάλλει η ΝΔ, να παραιτηθεί ο κος Φίλης, να παραιτηθεί ο κος Σπίρτζης, να παραιτηθεί όλη η κυβέρνηση και να πάμε σε εκλογές ταυτίζεται πολιτικά αυτή τη στιγμή με αυτό το συγκεκριμένο κίνημα, που δεν λέω ότι είναι υποκινούμενη», είπε.

Ο βουλευτής της ΝΔ πάλι, Γ. Τραγάκης, στην εκπομπή Live U απέρριψε τα όσα επιρρίπτει στο κόμμα του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Το “Παραιτηθείτε” δεν είναι καπελωμένο από κανέναν, σε αντίθεση με τους “Αγανακτισμένους” που ηγούνταν ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε.

Μέσα σ’ αυτό το σκηνικό είναι σχεδόν βέβαιο ότι έως την επόμενη Τετάρτη η συγκέντρωση του «Παραιτηθείτε» θα αποτελέσει βασικό πεδίο αντιπαράθεσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση.

Η ΝΔ επενδύει πολλά σε μια μαζική διαμαρτυρία στην πλατεία Συντάγματος και θεωρεί ότι η συμμετοχή αυτή θα δώσει το σήμα και για μελλοντικές κινητοποιήσεις εναντίον της κυβέρνησης.

Το Μαξίμου πάντως, παρά την επιθετική ρητορική Φίλη και άλλων στελεχών σκοπεύει να διατηρήσει χαμηλούς τόνους, καθώς δε θέλει να δώσει και άλλα πατήματα στη ΝΔ για να εντείνει την επίθεσή της.

Διαβάστε επίσης:

Δεν έχει τον θεό του ο Φίλης!Αφού απαγόρευσε τις πριγκίπισσες,δείτε τι είπε για την Αγιά Σοφιά!

«Δε θα σας κάνω τη χάρη να παραιτηθώ», λέει ο Φίλης – ΧΟΝΤΡΟ άδειασμα από τους συντρόφους του

Και το Μαξίμου ΑΔΕΙΑΖΕΙ το Φίλη: «Το δικαίωμα στην πολιτική διαμαρτυρία είναι ελεύθερο»

Και η ΑΥΓΗ στην γραμμή Φίλη: «Άδωνις και ΣΙΑ βαράνε την κατσαρόλα»

Στην ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ο Σπίρτζης! «Το νέο σενάριο της ΝΔ είναι να ζητά τις παραιτήσεις υπουργών»

Για ΠΡΩΤΗ φορά συγκέντρωση ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ- «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ» θα φωνάξουν οι πολίτες