Καμμένος: «Η χώρα απελευθερώνεται από το ζυγό»

Προανήγγειλε την έξοδο από το μνημόνιο

Καμμένος: «Η χώρα απελευθερώνεται από το ζυγό»

​Την αισιοδοξία του για το μέλλον της οικονομίας εξέφρασε ο υπουργός Άμυνας, Π. Καμμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Η χώρα απελευθερώνεται από το ζυγό. Μπαίνουμε σε φάση απομνημονιοποίησης. Από εδώ και πέρα έρχονται καλύτερες μέρες. Η οικονομία θα βελτιωθεί», είπε ο κ. Καμμένος.

Ο υπουργός Άμυνας ζήτησε από όλους να σταματήσουν τα «μνημόσυνα» και να αισθανθούν την αλλαγή που έρχεται μετά το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης, ενώ τόνισε πως κερδήθηκαν αρκετά πράγματα από τη διαπραγμάτευση, αν και η ελληνική πλευρά συμβιβάστηκε αρκετά, αποδεχόμενη μέτρα που δε συνάδουν με το νόημα του Συντάγματος, όπως η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά.

«Όλοι έχουν υποστεί τεράστια πίεση και γνωρίζω ότι τα βγάζουν δύσκολα πέρα οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι», παραδέχθηκε ο κ. Καμμένος, πρόσθεσε όμως πως αν έλθουν επενδύσεις θα αλλάξει το οικονομικό κλίμα, θα επιστρέψουν στην Ελλάδα τα χρήματα που έφυγαν στο εξωτερικό και θα μειωθεί η ανεργία.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα αισιοδοξίας τέλος, εκτίμησε ότι αν όλα πάνε καλά θα καταργηθούν αρκετοί άδικοι φόροι, όπως ο ΕΝΦΙΑ, ενώ τόνισε πως το κοινωνικό μέρισμα θα δοθεί σε όσους έχουν ανάγκη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top