Ο Πολάκης την είδε… Καποδίστριας: Γράφουμε ιστορία, θα έχουμε να λέμε για χρόνια

Νέα επίθεση σε ΜΜΕ: Κλαίνε οι νταβατζήδες γιατί δεν θα φάνε χρήματα

Ο Πολάκης την είδε… Καποδίστριας: Γράφουμε ιστορία, θα έχουμε να λέμε για χρόνια

«Προσπαθούμε να ξαναστήσουμε την υγεία και την περίθαλψη του ελληνικού λαού στα πόδια» είπε ο Παύλος Πολάκης μιλώντας σε εκδήλωση στο Χαλάνδρι την Τετάρτη, όπου με μπόλικη δόση μετριοφροσύνης είπε πως γράφει ιστορία!

«Γράφουμε ιστορία, θα έχουμε πολλά να λέμε στα παιδιά και τα εγγόνια μας. Βέβαια, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

«Θέλουμε αυτούς που αγαπούν αυτό τον τόπο, που θέλουν ισονομία και δικαιοσύνη» πρόσθεσε και συνέχισε με το… αγαπημένο του χόμπι, την επίθεση στα κανάλια: «Θέλουμε να ξαναστήσουμε μια χώρα στα πόδια της που θα έχει ισχυρό κοινωνικό κράτος, που θα έχει ανάπτυξη όχι για τους 100 νταβατζήδες. Και αυτός είναι ένας λόγος που κλαίνε. Γιατί έρχονται για πρώτη φορά πολλά χρήματα και δεν θα τα φάνε αλλά ξέρουν ότι θα μοιραστούν σε μικρούς και μικρομεσαίους ακριβώς για να στηρίξουμε την παραγωγική δραστηριότητα της χώρας και να αλλάξουμε το παραγωγικό μοντέλο».

Συνεχίζοντας, ο κ. Πολάκης είπε ότι αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει η κυβέρνηση ένα κράτος το οποίο είναι φτιαγμένο 50 χρόνια στο να λειτουργεί με το εάν υπάρχει πελατειακή σχέση και η εντολή από τον πολιτικό προϊστάμενο ή εάν υπάρχει οικονομική απολαβή μέσα από το μαύρο χρήμα.

«Αυτή αυτό το πράγμα ��εν αλλάζει αν δεν αλλάξει ο τρόπο που λειτουργεί (το κράτος)» κατέληξε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Δείτε ακόμη:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top