Παπανδρέου: Με έχουν πει Πινοσέτ, Τσολάκογλου και ντίλερ κερδοσκόπων αλλά δεν κρατάω κακία

Για ΜΜΕ και ξυρισμένο μουστάκι: Ασχολούνται με τρίχες

Παπανδρέου: Με έχουν πει Πινοσέτ, Τσολάκογλου και ντίλερ κερδοσκόπων αλλά δεν κρατάω κακία

«Από πότε έχουμε να δούμε να γίνεται σοβαρή μεταρρύθμιση στη χώρα; Από τότε που έφυγε η “τρισκατάρατη” κυβέρνηση Παπανδρέου» είπε ο πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών σε εκδήλωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιώργος Παπανδρέου υπεραμύνθηκε tου έργου της κυβέρνησής του και πρότεινε πως πρέπει επιτέλους να διαμορφωθεί ένα εθνικό σχέδιο με μία μίνιμουμ συνεννόηση των πολιτικών και παραγωγικών δυνάμεων. Μάλιστα, έκανε χαρακτηριστικά λόγο για «εθνικό μορατόριουμ σοβαρότητας μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων του τόπου».

«Με είπαν Πινοσέτ, Τσολάκογλου, ντίλερ διεθνών κερδοσκόπων, ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Δικός μου εχθρός δεν είναι ο κ. Τσίπρας, όπως δεν ήταν ο κ. Σαμαράς. Τα δε γεγονότα του παρελθόντος, τα διδάγματα, δεν τα αναφέρουμε από εκδίκηση αλλά για να μην επαναληφθούν ποτέ ξανά στο μέλλον» είπε στη συνέχεια ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος άφησε αιχμές για τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, τονίζοντας πως δεν συμπεριλαμβάνουν το Κίνημα στα ερωτηματολόγιά τους και ξεκαθάρισε πως ο στόχος είναι το κόμμα του να κατέλθει αυτόνομο στις εκλογές.

Τέλος, δεν παρέλειψε να καυτηριάσει τον τρόπο με τον οποίο προέβαλα�� τα ΜΜΕ το νέο του look με το ξυρισμένο μουστάκι: «Ήταν συγκινητικό που αρκετά μέσα ενημέρωσης έκαναν τον κόπο και συνόψισαν την ουσία της ομιλίας μου στην Πάτρα στο εξής ερώτημα: “Ποιος έβαλε τον Παπανδρέου να ξυρίσει το μουστάκι;”. Τους "ευχαριστώ" για το ενδιαφέρον! Και τους κατανοώ, φυσικά, πλήρως. Έτσι κι αλλιώς, με αυτά έμαθαν να ασχολούνται. Με αυτά διαπαιδαγωγούν την πολιτική ζωή της χώρας. Δηλαδή με τρίχες».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top