Σφάζονται στα social media Πολάκης-Αδωνις! Η μαντινάδα και ο Ινδός σοφός

«Τηλεβιβλιοπώλη» τον αποκαλεί ο αναπληρωτής υπουργός – «Ντροπή του» απαντά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

Σφάζονται στα social media Πολάκης-Αδωνις! Η μαντινάδα και ο Ινδός σοφός

Τα μαχαίρια μέσω social media έβγαλαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Παύλος Πολάκης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας με ανάρτηση του στο facebook αναφέρθηκε στον κ. Γεωργιάδη αποκαλώντας τον «τηλεβιβλιοπώλη» που περιφέρεται «στα κλουβιά των παπαγάλων» και μιλά για τον ίδιο.

polakis.jpg

Ο κ. Πολάκης του αφιέρωσε στη συνέχεια μία μαντινάδα:

Τις απαντήσεις που ζητάς,
σε μια βδομάδα θα ‘χεις
της γάτας της περίεργης
το πάθημα θα πάθεις

Κλείνοντας, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτίθεται εκ νέου στον αντιπρόεδρο της ΝΔ: «Είναι γνωστό ότι όσα χρόνια εσύ πούλαγες βιβλία από την τηλεόραση, εγώ μοχθούσα για να σώζω ανθρώπινες ζωές».

adonis1.jpg
Ο κ. Γεωργιάδης αναδημοσίευσε την ανάρτηση του κ. Πολάκη, ενώ του ζήτησε στα έγγραφα που συγκεντρώνει πριν του απαντήσει στη Βουλή στις ερωτήσεις που έχει καταθέσει να στείλει «και την εισήγηση της Νομικής Υπηρεσίας του ΚΕΕΛΠΝΟ που σου έχω εγγράφως ζητήσει».

Στη συνέχεια, είπε: «Στην Βουλή των Ελλήνων σε λί��ο διότι εγώ αρνούμαι να επιτρέψω στον κ. Πολάκη να αντικαθιστά τον Κοινοβουλευτικό έλεγχο με το facebook. Ντροπή του»

adonis2.jpg
Στη συνέχεια απάντησε στη μαντινάδα στους χαρακτηρισμούς «τηλεβιβλιοπώλη» του κ. Πολάκη με… ινδικό γνωμικό: «Κορυφαίο σχόλιο σοφού από την Ινδία: "Τα βιβλία είναι τόσο χρήσιμα σε έναν ανόητο όσο ο καθρέφτης σε έναν τυφλό”».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top