Ικανοποίηση αλλά και ενόχληση στη Δημοκρατική Συμπαράταξη

Ανακοίνωση για την εκδήλωση της «Επιτροπής Διαλόγου»

Ικανοποίηση αλλά και ενόχληση στη Δημοκρατική Συμπαράταξη

Ικανοποιημένη εμφανίζεται η Δημοκρατική Συμπαράταξη, με την εκδήλωση στο Γκάζι της Επιτροπής Διαλόγου για τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις.

Στη συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη, συζητήθηκαν τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται για την συνεργασία στο χώρο της Κεντροαριστεράς και όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η εκδήλωση «αποτέλεσε μια σημαντική εξέλιξη για την ανασυγκρότηση του χώρου της κεντροαριστεράς, του μεταρρυθμιστικού κέντρου, της σοσιαλδημοκρατίας».

Σχετικά με τα επόμενα βήματα, η Δημοκρατική Συμπαράταξη δηλώνει ότι άξονας πρέπει να είναι οι μεταρρυθμίσεις και «όχι οι απορρυθμίσεις της ΝΔ και οι αντιμεταρρυθμίσεις του ΣΥΡΙΖΑ». «Προωθούμε συγκεκριμένες μεταρρυθμίσεις που οδηγούν στον εκσυγχρονισμό της χώρας, με καθαρή προοδευτική κατεύθυνση και κοινωνικά οφέλη», επισημαίνουν.

Από την άλλη ωστόσο, εκφράζουν την ενόχληση τους για την οξεία κριτική που ασκείται στην Δημοκρατική Συμπαράταξη, λέγοντας ότι «όσοι νομίζουν ότι οι διεργασίες στον ευρύτερο χώρο του κέντρου και της κεντροαριστεράς θα είναι μια ατελείωτη διελκυστίνδα διαβουλεύσεων και παραπολιτικής, κάνουν μεγάλο λάθος».

Κλείνοντας, επισημαίνεται ότι συνεχίζεται η ουσιαστική διαδικασία προγραμματικού διαλόγου για ένα σύγχρονο πολιτικό στίγμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top