Φτιάχνουν ΜΠΑΝΤΑ! Και κιθαρίστας-δικηγόρος μετακλητός στην κυβέρνηση

Προσελήφθη στο γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης

Φτιάχνουν ΜΠΑΝΤΑ! Και κιθαρίστας-δικηγόρος μετακλητός στην κυβέρνηση

Μπάντα φτιάχνουν πλέον στην κυβέρνηση!

Μετά τον τραγουδιστή Γιώργο Ζάμπα που τοποθετήθηκε στο γραφείο του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, το παζλ συμπληρώθηκε με τον Γιάννο Παραμυθιώτη, τον δικηγόρο που παίζει ηλεκτρική κιθάρα και κάνει και φωνητικά σε μουσικό συγκρότημα, ο οποίος διορίστηκε στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου ως μετακλητός υπάλληλος.

Φυσικά, σε αυτούς μπορεί να προστεθεί και ο γραμματέας-ράπερ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ιάσονας Σχινάς-Παπαδόπουλος, η οικογένεια του οποίου εργάζεται σε πολιτικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Παραμυθιώτης, μάλιστα, έχει τοποθετηθεί σε δύο θέσεις: η μία είναι στο γραφείο του υπουργού και η άλλη στο δ.σ. της Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνης, στην οποία δεν έχει μισθό αλλά απολαμβάνει ως αμοιβή μόνο τη χρηματική αποζημίωση των συνεδριάσεων στις οποίες μετέχει.

Όπως ο ίδιος τονίζει, ασχολείται με το Ιδιωτικό Δίκαιο και για αυτό το λόγο τον κάλεσαν από το υπουργείο, «διότι υπάρχει ανάγκη σε αυτόν τον τομέα».

Πάντως, το συγκρότημα στο οποίο συμμετέχει, το Tango with Lions, δείχνει να τα πηγαίνει περίφημα. Στο δεύτερο άλμπουμ που κυκλοφόρησε με τίτλο «A Long Walk», το τραγούδι «In a Bar» έκανε ρεκόρ στο Youtube φτάνοντας τις 14 εκ. προβολές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top