«Σφάζονται» ΝΔ και Μαξίμου για τη συνέντευξη του Τσίπρα

Ανακοι��ώσεις ένθεν και ένθεν

«Σφάζονται» ΝΔ και Μαξίμου για τη συνέντευξη του Τσίπρα

Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τη συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

«Ο πρωθυπουργός δηλώνει: “Θα υπερασπιστούμε την εργασία, όπως κάναμε με την πρώτη κατοικία και τις συντάξεις”. Ολοι οι Έλληνες πλέον γνωρίζουν ότι ο κ. Τσίπρας έκοψε το ΕΚΑΣ από τους συνταξιούχους και παρέδωσε στα ξένα funds και τα δάνεια πρώτης κατοικίας κάτω των 140.000 ευρώ. Επομένως όλοι καταλαβαίνουν ότι όσο υπερασπίστηκε τις συντάξεις και την πρώτη κατοικία άλλο τόσο θα υπερασπιστεί και τα δικαιωμάτων των εργαζομένων», υπογραμμίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αλήθεια ο κ. Τσίπρας τολμάει να πει τι έχει συμφωνήσει για τα εργασιακά προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία; Τα ψέματα και η ανικανότητα του κ. Τσίπρα δεν έχουν όρια» καταλήγει η ΝΔ.

Το Μέγαρο Μαξίμου δεν άφησε ασχολίαστη την παρέμβαση της.

«Είναι πολύ θετικό που η Νέα Δημοκρατία επέστρεψε, έστω και δια δελτίων τύπου, στην πολιτική, μετά τον προχθεσινό της διασκορπισμό» αναφέρεται σε σημείωμα.

«Περιμένουμε τις θέσεις της για τα εργασιακά, για τα οποία εμφανίζεται ιδιαίτερα ανήσυχη. Ελπίζουμε να έχει θέσεις και, κυρίως, να επιθυμεί να τις πει δημόσια. Διότι πριν από μερικές ημέρες, που της απευθύναμε σχετικό ερώτημα, προτίμησε να πετάξει θεαματικά την μπάλα στην εξέδρα» καταλήγει το Μαξίμου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top