Γεροβασίλη: Θα απαντήσει ο ίδιος ο Τσίπρας στη Βουλή στη ΝΔ για τον "υπουργό με την offshore"

Για αύξηση του ΦΠΑ: «Ήμαστε σε μονόδρομο, προσπαθήσαμε να γίνει με τον δικαιότερο τρόπο»

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο πρωθυπουργός να μην είναι στη Βουλή» είπε η κα Γεροβασίλη, σχολιάζοντας στο ραδιόφωνο του Alpha την ερώτηση της ΝΔ για τις offshore και την επικείμενη συζήτηση στη Βουλή.

«Το στρίβειν δια του αρραβώνος δεν είναι νοοτροπία της κυβέρνησης» είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος, αφήνοντας αιχμές για τη στάση της ΝΔ στη συζήτηση και ψήφιση της διορθωτικής τροπολογίας για τις offshore.

H ίδια τόνισε πως η κυβέρνηση στρέφει τώρα τις δυνάμεις της στην επανεκκίνηση της οικονομίας και την επιστροφή στην ανάπτυξη και πρόσθεσε: «Καταφέραμε να βγούμε με το μικρότερο δυνατό κόστος από τη διαδικασία όλων των προαπαιτούμενων για την εκταμίευση της δόσης και την ολοκλήρωση της αξιολόγησης. Αυτό σημαίνει ότι το κύριο βάρος πρέπει να πέσει στη γρήγορη νομοθέτηση και αποτελεσματική και ποιοτική, για τη διευκόλυνση των αναπτυξιακών δρόμων».

Αναφερόμενη στη αύξηση του ΦΠΑ, η κ. Γεροβασίλη υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να πετύχει το καλύτερο δυνατό, με τρόπο που να προστατευθούν οι πιο αδύναμοι και να τηρηθεί και η συμφωνία του καλοκαιριού: «Όλοι ξέρουμε τι θα συνέβαι��ε εάν αρνούμασταν. Ήμαστε σε μονόδρομο. Έτσι προσπαθήσαμε αυτό να γίνει με τον δικαιότερο τρόπο υπέρ των ασθενέστερων κοινωνικών στρωμάτων. Και το καταφέραμε».

Τέλος, αναφερόμενη στις προοπτικές προσέλκυσης επενδύσεων είπε ότι «υπάρχει ένα τεράστιο επενδυτικό ενδιαφέρον και από ξένους και από Έλληνες, σε πολλούς τομείς, στην ενέργεια, στον πρωτογενή τομέα και στον τουρισμό».

Δείτε ακόμη:

Τι ξέρουν για το πόθεν έσχες κυβερνητικού και ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ;Ερώτηση-ΦΩΤΙΑ από 38 βουλευτές της ΝΔ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top