Η ατάκα Τσίπρα που στρίμωξε τον Βάλς την ώρα που όλη η Γαλλία τον κράζει!

Σφοδρή επίθεση από τα γαλλικά ΜΜΕ: Η χώρα πνίγεται και εσύ είσαι στην Ελλάδα

Η ατάκα Τσίπρα που στρίμωξε τον Βάλς την ώρα που όλη η Γαλλία τον κράζει!

Σε δύσκολη θέση ήρθε ο Μανουέλ Βαλς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου με τον Αλέξη Τσίπρα, όταν ο πρωθυπουργός έριξε μια ατάκα που -άθελά του- τον στρίμωξε!

Την ώρα, λοιπόν, που τα γαλλικά μέσα κράζουν τον Γάλλο πρωθυπουργό που η χώρα «πνίγεται» από τα νερά του Σηκουάνα και αυτός βρίσκεται στην Ελλάδα, ο κ. Τσίπρας… ανέδειξε το θέμα φέρνοντας τον Γάλλο πρωθυπουργό σε αμηχανία!

«Είναι γεγονός ότι η επίσκεψη αυτή γίνεται σε μία δύσκολη στιγμή για τη Γαλλία. Πριν από λίγο, όσο ήμασταν μέσα, πληροφορηθήκαμε μαζί ότι η στάθμη στον Σηκουάνα έχει ανέβει έξι μέτρα πάνω από το έδαφος. Αντιλαμβάνεστε πως το γεγονός ότι σε μία δύσκολη στιγμή ο Εμανουέλ επέλεξε να μην αναβάλει αυτήν την επίσκεψη, αλλά να είναι εδώ, φανερώνει και επιβεβαιώνει πόσο σημαντική είναι η Ελλάδα για τη Γαλλία. Θέλω Εμανουέλ να σε διαβεβαιώσω ότι ακόμα περισσότερο σημαντική είναι η Γαλλία για την Ελλάδα» είπε ο πρωθυπουργός, με τον Γάλλο πρωθυπουργό να κοιτά εμφανώς αμήχανα (δείτε το βίντεο)!

Σφοδρή επίθεση από τα γαλλικά ΜΜΕ: Η χώρα πνίγεται και εσύ είσαι στην Ελλάδα

Σκληρή είναι, εξάλλου, η κριτική που δέχεται ο Γάλλος πρωθυπουργός από τα μέσα της πατρίδας του για το γεγονός ότι δεν ανέβαλε την επίσκεψη στην Ελλάδα, αν και ένα μεγάλο τμήμα της Γαλλίας έχει πλημμυρίσει.

Όπως τονίζει το RTL, ο Γάλλος πρωθυπουργός «δέχεται σφοδρή κριτική για το ταξίδι του στην Αθήνα».

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, ο Βαλς δεν έλαβε υπόψη του την κριτική που του είχε ασκηθεί την περασμένη εβδομάδα για το ταξίδι του στο Ισραήλ και σχολίασε πως υπάρχουν μεν πλημμύρες στη Γαλλία αλλά κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για την επίσκεψη στην Ελλάδα.

Πάντως, επισημαίνεται πως μόλις επιστρέψει στη Γαλλία ο Βαλς θα επισκεφτεί την πόλη Εσόν, η οποία έχει πληγεί ιδιαίτερα από τις πλημμύρες.

Δείτε ακόμη:

«Έρωτας» Τσίπρα-Βαλς: Στενοί οι δεσμοί Ελλάδας-Γαλλίας, συμμεριζόμαστε τις ίδιες αξίες

ΑΔΕΙΑΣΕ το Λούβρο- ΕΙΚΟΝΕΣ από το εσωτερικό του όπως δεν το έχετε ξαναδεί

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στο Παρίσι! Μετά το Λούβρο ο Σηκουάνας "απειλεί" και το Ορσέ

Υπερχείλισε ο Σηκουάνας! Σε ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ το Παρίσι για πλημμύρες

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top