Διαχωρίζει τη θέση του ο Άδωνις:Ίσως δεν έπρεπε να αποχωρήσουμε απ'τη συζήτηση για τις offshore

Ωστόσο παραδέχεται πως... «μετά Χριστόν προφήτες μπορούν να γίνουν όλοι»!

Τη θέση του από την απόφαση της ΝΔ για αποχώρηση της γαλάζιας ΚΟ από τη συζήτηση για τις offshore διαχώρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ωστόσο παραδέχθηκε πως είναι… «μετά Χριστόν προφήτης»!

«Εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλες οι αποφάσεις. Εκείνη τη στιγμή η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, έκρινε ότι πρέπει να αποχωρήσει, κυρίως γιατί υπήρχε μία διακωμώδηση όλης της διαδικασίας από τον τρόπο που το χειριζόταν ο ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στο Βήμα FM.

Όπως τόνισε ο ίδιος, «από τη φασαρία που έγινε εκ των υστέρων, φαίνεται ότι ενδεχομένως να μην ήταν σωστή αυτή η απόφαση».

«Αυτό, όμως, είναι μετά Χριστόν προφήτης και τέτοιοι μπορεί να γίνονται όλοι» πρόσθεσε.

Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε την κυβέρνηση πως οι χειρισμοί της στο θέμα είχαν εξαρχής στόχο να ξεπλύνουν κάποιους «δικούς της».

Ο ίδιος, άσκησε κριτική στο Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ που υπερψήφισαν τη διορθωτική τροπολογία της κυβέρνησης για την offshore, ενώ εξαπέλυσε επίθεση και στον πρωθυπουργό: «Για ποιο λόγο ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, δεν μπορεί να κάνει μια νόμιμη φορολογημένη και δηλωμένη, εταιρεία, στο Εξωτερικό; Δεν μιλάμε για offshore, τώρα. Επειδή ο Τσίπρας, ένας ανεπάγγ��λτος, άεργος, όλη τη ζωή, συνδικαλιστής κομματικός, θέλει να κάνει όλη τη Βουλή σαν τα μούτρα του; Δε ντρέπεται;».