Διαχωρίζει τη θέση του ο Άδωνις:Ίσως δεν έπρεπε να αποχωρήσουμε απ'τη συζήτηση για τις offshore

Ωστόσο παραδέχεται πως... «μετά Χριστόν προφήτες μπορούν να γίνουν όλοι»!

Διαχωρίζει τη θέση του ο Άδωνις:Ίσως δεν έπρεπε να αποχωρήσουμε απ

Τη θέση του από την απόφαση της ΝΔ για αποχώρηση της γαλάζιας ΚΟ από τη συζήτηση για τις offshore διαχώρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ωστόσο παραδέχθηκε πως είναι… «μετά Χριστόν προφήτης»!

«Εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλες οι αποφάσεις. Εκείνη τη στιγμή η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, έκρινε ότι πρέπει να αποχωρήσει, κυρίως γιατί υπήρχε μία διακωμώδηση όλης της διαδικασίας από τον τρόπο που το χειριζόταν ο ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στο Βήμα FM.

Όπως τόνισε ο ίδιος, «από τη φασαρία που έγινε εκ των υστέρων, φαίνεται ότι ενδεχομένως να μην ήταν σωστή αυτή η απόφαση».

«Αυτό, όμως, είναι μετά Χριστόν προφήτης και τέτοιοι μπορεί να γίνονται όλοι» πρόσθεσε.

Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε την κυβέρνηση πως οι χειρισμοί της στο θέμα είχαν εξαρχής στόχο να ξεπλύνουν κάποιους «δικούς της».

Ο ίδιος, άσκησε κριτική στο Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ που υπερψήφισαν τη διορθωτική τροπολογία της κυβέρνησης για την offshore, ενώ εξαπέλυσε επίθεση και στον πρωθυπουργό: «Για ποιο λόγο ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, δεν μπορεί να κάνει μια νόμιμη φορολογημένη και δηλωμένη, εταιρεία, στο Εξωτερικό; Δεν μιλάμε για offshore, τώρα. Επειδή ο Τσίπρας, ένας ανεπάγγ��λτος, άεργος, όλη τη ζωή, συνδικαλιστής κομματικός, θέλει να κάνει όλη τη Βουλή σαν τα μούτρα του; Δε ντρέπεται;».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top