Η Ραχήλ απαντά στον Καρανίκα: «Έχει προβλήματα, όπως και ο Τσίπρας που κρύβεται από πίσω του»

«Χωρίς πτυχία βρίσκεται διορισμένος με έναν υπέρογκο μισθό»

Η Ραχήλ απαντά στον Καρανίκα: «Έχει προβλήματα, όπως και ο Τσίπρας που κρύβεται από πίσω του»

​Πληρωμένη απάντηση στον σύμβουλο του Α. Τσίπρα, Ν. Καρανίκα για την πρόσφατη επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της μέσω Facebook, έδωσε η Ραχήλ Μακρή.

«Δεν με ενδιαφέρουν οι Καρανίκες. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του κάθε ανθρώπου που διαφαίνεται ότι έχει προβλήματα. Θα πρέπει να τα κοιτάξει προφανώς. Και αυτός και ο Αλέξης Τσίπρας που κρύβεται από πίσω του», είπε η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και προειδοποίησε ότι θ�� κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες εναντίον του.

«Θα κάνω αυτό που ορίζουν οι νόμοι και θα κινηθώ μέσα στα πλαίσια που ορίζουν αυτοί. Απλά είναι διασκεδαστικό γιατί αποκαλύπτουν μόνοι τους τον εαυτό τους και προβαίνουν σε τέτοια ατοπήματα που εμένα με κάνουν να χαίρομαι. Θα μου πείτε γιατί. Χαίρομαι γιατί αποκαλύπτονται στον ελληνικό λαό και πέφτουν οι μάσκες. Αποκαλύπτουν ποιοι είναι, ποιοι τους κυβερνούν. Εγώ ξέρω ότι ο κύριος Καρανίκας χωρίς να έχει πτυχία και τελείως αναξιοκρατικά, βρίσκεται διορισμένος με έναν υπέρογκο αυτή τη στιγμή μισθό που δεν λαμβάνει ούτε ένας επιστήμονας στη χώρα», τόνισε η Ρ. Μακρή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top