Ορκισμένοι εχθροί στην πολιτική αλλά άνθρωποι στη ζωή-Το μήνυμα του Θεοδωράκη στον Νικολόπουλο

Η ανάρτηση στο facebook για την κόρη του Πατρινού βουλευτή που χαροπαλεύει

Ορκισμένοι εχθροί στην πολιτική αλλά άνθρωποι στη ζωή-Το μήνυμα του Θεοδωράκη στον Νικολόπουλο

Ένα πολύ ανθρώπινο μήνυμα συμπαράστασης έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης στον Νίκο Νικολόπουλο, ο οποίος περνά δύσκολες ώρες με την 17χρονη κόρη του Νίκη, η οποία παλεύει να κρατηθεί στην ζωή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακο�� Νοσοκομείου Ρίου, μετά από πνευμονικό οίδημα, εγκεφαλικό και ανακοπή καρδιάς που υπέστη το περασμένο Σάββατο.

Αν και οι δύο άντρες είχαν κοντραριστεί πολιτικά στο παρελθόν, ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ άφησε στην άκρη όσους τους χωρίζουν και θέλησε μέσω facebook να δώσει κουράγιο στον ανεξάρτητο βουλευτή και να τον συγχαρεί για την γενναία απόφαση του να δωρίσει τα όργανα της κόρης του στην περίπτωση που χάσει την σκληρή μάχη που δίνει.

«Με τον Νίκο Νικολόπουλο δε με συνδέει τίποτα. Αντιθέτως μας χωρίζουν πολλά. Θα ήθελα όμως να εξάρω την πρόθεσή του και την πρόθεση της γυναίκας του Αναστασίας να δωρίσουν τα όργανα της πανέμορφης κόρης τους Νίκης. Όπως μου είχε πει στους "Πρωταγωνιστές" μια κοπέλα που δώρησε τα όργανα του αδελφού της "το μόνο που απαλύνει λίγο τον πόνο μου είναι να σκέφτομαι ότι τα μάτια και η καρδιά του αδελφού μου συνεχίζουν αλλού ".Μπράβο τους. Ελπίζω να υπάρξουν μιμητές. Να πάψει η Ελλάδα να είναι η χώρα με τους λιγότερους δωρητές και τους λιγότερους αιμοδότες»,έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο κ.Θεοδωράκης.
sthe.jpg

Δείτε επίσης:
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top