Μαξίμου κατά ΝΔ: «Η πολιτική αντιπαράθεση γίνεται στη Βουλή και όχι από τη Συγγρού»

«Επέλεξε το δρόμο της άτακτης φυγής»

Μαξίμου κατά ΝΔ: «Η πολιτική αντιπαράθεση γίνεται στη Βουλή και όχι από τη Συγγρού»

​Με αιχμηρό τρόπο θέλησε να απαντήσει το Μέγαρο Μαξίμου στις βολές του Γ. Κουμουτσάκου ότι η κυβέρνηση ξεπλένει δικά της πρόσωπα με την τροπολογία για τις offshore.

«Αφότου η ΝΔ επιδόθηκε σε ένα θέαμα δημιουργίας εντυπώσεων ζητώντας επιτακτικά τη σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής, όταν αυτή συνήλθε και υπερψήφισε σχεδόν ομόφωνα τη γενική απαγόρευση συμμετοχής πολιτικών προσώπων σε εταιρείες με έδρα στην αλλοδαπή, η ΝΔ επέλεξε το δρόμο της άτακτης φυγής και την πολιτική αντιπαράθεση από την ασφάλεια του γραφείου τύπου της Συγγρού», αναφέρουν χαρακτηριστικά, κυβερνητικοί κύκλοι και συνεχίζουν:

«Ή ίσως έσπευσαν να ρυθμίσουν υποχρεώσεις που τους προέκυψαν λόγω της ψήφιση του ασυμβίβαστου αυτού ή προσέτρεξαν σε έμπειρα στελέχη τους για συμβουλές διαχείρισης κεφαλαίων μέσω Βρετανικών Παρθένων Νήσων και Παναμά».

Σημειώνουν μάλιστα ότι «επιχειρούν να ανασυνταχτούν πίσω από ερωτήσεις. Ωστόσο, ξεχνούν ότι είναι αυτοί που χρωστούν απαντήσεις στον ελληνικό λαό. Απαντήσεις για τις εξωχώριες οικονομικές τους δραστηριότητες, απαντήσεις αν οι μεταρρυθμίσεις που προτείνουν είναι σαν τις απολύσεις Σχολικών Φυλάκων και τις καταργήσεις ανταποδοτικών οργανισμών, όπως η Δημοτική Αστυνομία, που προκάλεσαν αντιδράσεις ακόμη και του Δημάρχου Αθηναίων».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top