Τι ξέρουν για το πόθεν έσχες κυβερνητικού και ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ;Ερώτηση-ΦΩΤΙΑ από 38 βουλευτές της ΝΔ

«Γιατί δεν μας απαντά κανείς για τις πολιτικές offshore εδώ και 9 μήνες;» - Καταγγέλλουν την κυβέρνηση ότι επιχείρησε να ξεπεράσει το ένα λάθος με ένα μεγαλύτερο

Τι ξέρουν για το πόθεν έσχες κυβερνητικού και ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ;Ερώτηση-ΦΩΤΙΑ από 38 βουλευτές της ΝΔ

Με επιθετικές διαθέσεις επανέρχεται η ΝΔ στο θέμα των offshore, μετά την αποχώρηση της στη χθεσινή συζήτηση και ψηφοφορία στη Βουλή της διορθωτικής τροπολογίας.

Με ερώτησή τους προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο, 38 «γαλάζιοι» βουλευτές καταγγέλλουν την κυβέρνηση ότι επιχείρησε να ξεπεράσει το ένα, σκόπιμο λάθος, με ένα μεγαλύτερο, καθώς η νέα ρύθμιση έχει πολλά προβλήματα από πλευράς συνταγματικής και ενωσιακής νομιμότητας.

«Οι πάντες αντιλαμβάνονται ότι η σιωπή της Κυβέρνησης και ο εν γένει χειρισμός της επί της υπόθεσης της αμνήστευτης των κατόχων offshore, συνδέονται» τονίζουν οι βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι κατακεραυνώνουν την κυβέρνηση επισημαίνοντας ότι εδώ και 9 μήνες δεν έχει απαντήσει σε ερώτηση 18 βουλευτών της ΝΔ με θέμα έρευνα για τη συμμετοχή μέλους της κυβέρνησης σε οffshore εταιρεία.

«Τι γνωρίζει η κυβέρνηση για τα πόθεν έσχες των χρήσεων 2013, 2014 και 2015 και σπεύδει να νομοθετήσει αρχικά την δυνατότητα συμμετοχής αξιωματούχων σε εξωχώριες (offshore) εταιρείες και στη συνέχεια δίμηνη προθεσμία για τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων;» ρωτούν οι βουλευτές της ΝΔ.

Δείτε εδώ την παλαιά ερώτηση των 18 βουλευτών της ΝΔ και την ερώτηση που κατέθεσαν σήμερα οι 38 γαλάζιοι βουλευτές: Ερώτηση 26.8.2015.pdf Ερώτηση 2.6.2016.doc

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top