Η σύζυγος του βουλευτή που πουλά λουλούδια στη λαϊκή: Που είναι το περίεργο; Δουλεύω όπως όλοι

«Με ρωτάνε γιατί δεν την πήρα στη Βουλή και γελάμε» λέει ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης

Η σύζυγος του βουλευτή που πουλά λουλούδια στη λαϊκή: Που είναι το περίεργο; Δουλεύω όπως όλοι

«Δεν μου πέρασε ούτε μία στιγμή από το μυαλό να παρατήσω τη δουλειά μου» δήλωσε η Χριστίνα Σαμολάδου στο "Ε", η οποία αν και είναι σύζυγος βουλευτή βγάζει τα προς το ζην στη λαϊκή.

«Κάνουμε τη δουλειά μας και προσπαθούμε να βγάλουμε ένα μεροκάματο αξιοπρεπώς. Που είναι το περίεργο; Κάνω ότι κάνει όλος ο κόσμος. Υπάρχουν και άνθρωποι που κάνουν και 2 και 3 δουλειές. Τα λεφτά δεν έρχονται από τον ουρανό» λέει η σύζυγος του Γιώργου Κατσιαντώνη, βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, η οποία είναι γεωπόνος στο επάγγελμα και πουλάει τα λουλούδια της κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις λαϊκές αγορές της Ελασσόνας και της Δεσκάτης.

Όπως λέει η ίδια, έχει την ευκαιρία να βλέπει και το μικρό της μωράκι καθώς οι γιαγιάδες του, με τις οποίες κάθεται τα πρωινά, πηγαίνουν στη λαϊκή και πέφτουν επάνω της!

Για τη σύζυγό του μίλησε και ο κ. Κατσιαντώνης, λέγοντας μάλιστα ότι οι περισσότεροι απορούν που δεν την πήρε στη Βουλή όπως έχει δικαίωμα!

«Από την πρώτη μέρα με ρωτούσαν για ποιο λόγο δεν την έχω προσλάβει σε ένα από τα γραφεία μου! Γελούσαμε με τη σύζυγό μου! Έχει πασχίσει για να στήσει αυτή την επιχείρηση, είναι κάτι που της αρέσει. Αγαπάει τα λουλούδια, θέλει να ασχοληθεί και με τα κηπευτικά μελλοντικά. Για ποιο λόγο να κάνουμε αυτό που κάνουν και όλοι οι υπόλοιποι τα προηγούμενα χρόνια; Αυτή είναι η δουλειά της, θα μείνει σε αυτή τη δουλειά και θα αγωνιστεί πάνω σε αυτό» είπε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, τονίζοντας ότι πολλοί της μεταφέρουν και τα παράπονα τους και η ίδια κρατάει σημειώ��εις για τον ίδιο.

Δείτε ακόμη:

Σύζυγος βουλευτή πουλάει… λουλούδια στη λαϊκή!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top