Νικόλοπουλος: Γιατί αποφασίσαμε να δωρίσουμε τα όργανα της Νίκης

«Η μεταμόσχευση είναι πράξη αγάπης» - Τον πήραν στο τηλέφωνο Τσίπρας, Καραμανλής και Παυλόπουλος

Νικόλοπουλος: Γιατί αποφασίσαμε να δωρίσουμε τα όργανα της Νίκης

«Όσοι, σε προσωπικό ή συλλογικό επίπεδο, γνωρίζουν τι θα πει καθημερινός αγώνας και αγωνία για υγεία και ποιότητα ζωής, δεν έχουν ούτε δισταγμούς, ούτε αμφιβολίες» τονίζει o Νίκος Νικολόπουλος σε μήνυμά του στο facebook, στο οποίο εξηγεί πως και γιατί ο ίδιος και η σύζυγός του πήραν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανα της Νίκης του, την ώρα που δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή της.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής επικαλείται τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο που είχε πει πως ο Χριστιανισμός «βλέπει τη μεταμόσχευση σαν πράξη αγάπης και θυσίας χάριν του συνανθρώπου» αλλά και τον Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαο, ο οποίος είχε πει πως η εκκλησία θα μπορούσε να ευλογήσει τη μεταμόσχευση και πως «το φρόνιμα και η διάθεση της αυτοπροσφοράς αποτελεί τον πνευματικό άξονα της ηθικής της εκκλησίας στο θέμα των μεταμοσχεύσεων».

«Η αγάπη δεν έχει όρια και σύνορα. Όπως και η πραγματική ζωή. Και πιστέψτε με: Αισθάνομαι ευλογημένος που το έμαθα σε τόσο προσωπικό επίπεδο» καταλήγει ο κ. Νικολόπουλος, ευχαριστώντας τους πάντες για την αγάπη τους και τη στήριξή τους σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά.

Τον πήραν στο τηλέφωνο Τσίπρας, Καραμανλής και Παυλόπουλος

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον βουλευτή για να του εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους είχαν τόσο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όσο και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, με τον οποίο άλλωστε συνδέονται και με προσωπική φιλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με τον Αχαιό βουλευτή επικοινώνησε και ο Κώστας Καραμανλής, με τον οποίο επίσης συνδέεται με φιλία πολλών ετών. Ο πρώην πρωθυπουργός ευχήθηκε να αναρρώσει η Νίκη και του τόνισε ότι είναι δίπλα του στις δύσκολες ώρες που περνά.

Ολόκληρο το μήνυμα του κ. Νικολόπουλου:

νικολο.jpg

Δείτε ακόμη:

Σπαρακτική έκκληση του Νικολόπουλου: Προσευχηθείτε για τη Νίκη μας

Εικόνα εφιάλτης να είναι το παιδί σου δεμένο σε κάγκελα-ΣΠΑΡΑΖΕΙ η γυναίκα του Νικολόπουλου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top