ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ Λεβέντη στον Τσίπρα: «Είναι γαϊδουριά! Κρύβεστε, γιατί φοβάστε»

Στη Βουλή με αφορμή την τροπολογία για τους πολιτικούς και τις offshore

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ Λεβέντη στον Τσίπρα: «Είναι γαϊδουριά! Κρύβεστε, γιατί φοβάστε»

​Ακόμη μια σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, το μεσημέρι της Τετάρτης, λίγο πριν την ονομαστική ψηφοφορία για την τροπολογία που απαγορεύει στα πολιτικά πρόσωπα να συμμετέχουν σε εξωχώριες εταιρείες.

«Η διάταξη που φέρατε είναι φωτογραφική για την οικογένεια Μητσοτάκη και αυτό δεν έπρεπε να το κάνετε. Δεν είναι ωραίο να ψηφίζονται εκδικητικοί νόμοι στη Βουλή εκτός αν η εκδίκηση είναι ο τρόπος συμπεριφοράς σας. Αν έχετε επιχειρήματα εξοντώστε την πολιτικά με άλλο τρόπο, με αυτό τον τρόπο την ηρωοποιείτε .Από τη μια ζητάτε συναίνεση κ.Τσίπρα και από την άλλη οδηγείτε σε όξυνση, αδειάζετε τα έδρανα της Βουλής! Ακολουθείτε λάθος δρόμο με φωτογραφικές διατάξεις εναντίον των αντιπάλων σας! Το παλαιό ΠΑΣΟΚ είναι μέσα σας κύριε Τσίπρα! Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ήρθαν σε εσάς για να σώσουν τα κεκτημένα τους και εσείς τους δεχτήκατε με αγάπη για να γίνετε κυβέρνηση!», είπε μεταξύ άλλων ο κ.Λεβέντης, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι τώρα ζητά από την αντιπολίτευση την συναίνεση που ο ίδιος ��εν έδινε στο παρελθόν!

«Η διάταξη που περνάτε τώρα θα καταπέσει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια», εκτίμησε ο κ.Λεβέντης, ενώ διερωτήθηκε «γιατί οι σοβαροί άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ άφησαν τον πρωθυπουργό να εκτεθεί».

Κάλεσε ξανά την κυβέρνηση να προχωρήσει σε περικοπές αποδοχών και προνομίων των βουλευτών. «Είναι γαϊδουριά η Βουλή να μην κόβει τίποτα από τον εαυτό της και να κόβονται όλα από τον λαό», είπε.

«Αφού είχατε μανία κύριε Τσίπρα να μην έχουν offshore οι υπουργοί και οι βουλευτές, γιατί δεν έχετε την ίδια μανία να κόψετε το μισό μισθό των βουλευτών;. Πρέπει να μπορείς να κοιτάξεις το λαό. Όμως, εσείς είστε πίσω από τους αστυνομικούς και τις κλούβες. Και φοβάστε το λαό! Δεν μπορεί να είστε τόσο αγνώμων κύριε Τσίπρα. Έχετε την υποχρέωση να απολογηθείτε στο λαό, του είπατε πολλά κύριε Τσίπρα. Αυτή η Βουλή έχει καταστρέψει την εικόνα της. Να τελειώνουμε με τη Βουλή κύριε Τσίπρα», κατέληξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΥΛΗ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top