Σκληρή κόντρα Λοβέρδου-Παρασκευόπουλου στη Βουλή: Ντροπή σου, δεν έχεις το ηθικό ανάστημα…

Να του μιλά με ευπρέπεια ζήτησε ο υπουργός Δικαιοσύνης – «Μου απευθύνεται ο υπουργός που εξαπάτησε τη Βουλή» απάντησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Σκληρή κόντρα Λοβέρδου-Παρασκευόπουλου στη Βουλή: Ντροπή σου, δεν έχεις το ηθικό ανάστημα…

Τα μαχαίρια έβγαλαν ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Νίκος Παρασκευόπουλος στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την τροπολογία της κυβέρνησης για τις offshore.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε -απευθυνόμενος στον κ. κ. Παρασκευόπουλο- για το θέμα με τη ρύθμιση που καταργείται: «Δεν έχει το ηθικό ανάστημα και το δικαίωμα να παρακινεί κανέναν και ειδικά εμένα. Θα έπρεπε να ντρέπεται».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης πήρε το λόγο και είπε: «Εγώ θα πρότεινα στον κ. Λοβέρδο να κάνει έναν κόπο, μερικές φορές να υποκρίνεται ότι μπορεί να μου μιλάει και με ευπρέπεια».

Παράλληλα, ο κ. Παρασκευόπουλος εξαπέλυσε και επίθεση στη ΝΔ για την αποχώρησή της λέγοντας ότι αυτό δείχνει αδιαφορία αλλά και ότι «προτιμά την προηγούμενη ρύθμιση από τη σημερινή».

Η απάντηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ήταν σε υψηλούς τόνους, με τον κ. Λοβέρδο να λέει ότι ο κ. Παρασκευόπουλος εξαπάτησε τη Βουλή.

«Πήρα τον λόγο για αυτό που μου σύστησε ο ��. υπουργός σε ό,τι αφορά τον λόγο μου και τον τρόπο με τον οποίο του απευθύνομαι. Ένας υπουργός που έβαλε την υπογραφή του και βάσει αυτής της υπογραφής ξεγέλασε τους συναδέλφους του, ενδεχομένως και την κυβέρνηση και σίγουρα την εθνική αντιπροσωπεία, όπως οι ίδιοι της πλειοψηφίας είχαν πει… Ένας υπουργός που εξαπάτησε το Σώμα και το ομολογεί σήμερα φέρνοντας τροπολογία την οποία επίσης και εδώ συζητάει ότι μπορεί και να αλλάξει… Ένας τέτοιος υπουργός, με αυτή την πολιτική ευθύνη δεν έχει το ηθικό ανάστημα και το δικαίωμα να παραινεί κανέναν, πόσο μάλλον εμένα» είπε ο κ. Λοβέρδος.

Ο κ. Παρασκευόπουλος παίρνοντας εκ νέου το λόγο είπε πως λυπάται που ο κ. Λοβέρδος δεν μπορεί ούτε να υποκριθεί πως μπορεί να του μιλάει με ευπρέπεια ή νηφαλιότητα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top