«Ευχαριστώ» Πούτιν σε Έλληνες με επιστολή: Είμαι ειλικρινά συγκινημένος φίλοι μου

Εύχεται ευημερία και ευμάρεια σε όλους τους Έλληνες – Μιλά για επίσκεψη σε κλίμα εμπιστοσύνης

Συγκινημένος από την θερμότητα και την εγκαρδιότητα που απόλαυσε τόσο ο ίδιος όσο και η ρωσική αποστολή στην επίσκεψή του στη χώρας, δηλώνει ο Βλάντιμιρ Πούτιν με επιστολή του που δημοσιεύει η Καθημερινή.
Ο Ρώσος Πρόεδρος κάνει λόγο για επίσκεψη σε κλίμα εμπιστοσύνης και υπογραμμίζει την εταιρική σχέση μεταξύ των δύο χωρών και εκφράζει την πεποίθηση ότι αυτή θα ενισχυθεί περαιτέρω.
Παράλληλα, εύχεται ευημερία και ευμάρεια σε όλους τους Έλληνες.
Ολόκληρη η επιστολή του Ρώσου Προέδρου:
«Ευχαριστώ εγκάρδια τους Έλληνες φίλους για τη φιλοξενία κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου στην Ελληνική Δημοκρατία, που έλαβε χώρα στις 27 και στις 28 Μαΐου του τρέχοντος έτους. Είμαι ειλικρινά συγκινημένος με τη θερμότητα και την εγκαρδιότητα που η ρωσική αντιπροσωπεία αντιμετωπίστηκε στη χώρα σας.
Εκτιμώ ιδιαίτερα τα αποτελέσματα αυτής της επίσκεψης. Διεξήχθη σε κλίμα εμπιστοσύνης και το πρόγραμμά της ήταν εξαιρετικά πλούσιο. Οι συνομιλίες μας απέδειξαν ότι οι θέσεις της Ρωσίας και της Ελλάδας στα περισσότερα υπό συζήτηση θέματα είναι αρμονικές. Το πιο σημαντικό είναι ότι μιλάμε όχι μόνο ως εταίροι αλλά και ως παλιοί φίλοι. Σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό, αυτό οφείλεται στις αιώνιες παραδόσεις της πνευματικής και πολιτιστικής συγγένειας των λαών μας.
Η σημερινή συνεργασία της Ρωσίας και της Ελλάδας βασίζεται στον πραγματισμό και στην εμπιστοσύνη. Επαινούμε το υφιστάμενο επίπεδο εταιρικής σχέσης και συμμεριζόμαστε την πεποίθηση ότι το δυναμικό της ανάπτυξης των επιχειρηματικών και των ανθρωπιστικών μας σχέσεων δεν έχει καθόλου εξαντληθεί.
Είμαι βέβαιος ότι τα αποτελέσματα της πρόσφατης επίσκεψης θα δώσουν νέα ώθηση στην εμβάθυνση της αλληλοκατανόησης και της εμπιστοσύνης ανάμεσα στις χώρες μας και στους λαούς μας.
Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες ευημερία και ευμάρεια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top