Τι απαντά ο Βαρουφάκης για την γκάφα με τον πεθαμένο Κολ

«Η κακοήθεια πρέπει να έχει όρια» - Τι ανταπάντησε ο πολιτικός επιστήμονας που εντόπισε το λάθος του

Τι απαντά ο Βαρουφάκης για την γκάφα με τον πεθαμένο Κολ

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Γιάνης Βαρουφάκης όσον αφορά τα περί γκάφας στο βιβλίο του όπου ανέφερε πως ο Χέλμουτ Κολ έχει πεθάνει.

«Τι έγραψα για τους Kohl, Mitterrand & τους διαδόχους τους: Βλ. σελ. 86 https://books.google.gr/books?id=i2-NCwAAQBAJ&pg=PA86#v=onepage&q&f=false … Επειδή η κακοήθεια πρέπει να έχει όρια» έγραψε στο twitter ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

βαρου.jpg

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα ο Χέλμουτ Κολ δεν αναφέρεται ως νεκρός, με τον πολιτικό επιστήμονα Κρίστιαν Νίεμιτζ να επιμένει λέγοντας ότι έχει το αντίγραφο στα χέρια του το οποί��ς είναι του 2016 των εκδόσεων The Bodley Head.

Μάλιστα, σύναψε και φωτογραφία επίσης από το Google Books (το οποίο επικαλέστηκε ο κ. Βαρουφάκης) στο οποίο... είχε πεθάνει ο πρώην ΥΠΟΙΚ τον Χέλμουτ Κολ.

πολιτ επιστ.jpg

σδφγγ.jpg

Κάποιοι στο twitter έσπευσαν να πουν ότι ο κ. Βαρουφάκης έκανε online επεξεργασία και διόρθωση στο κείμενο που δημοσιεύει η Google, ενώ αρκετοί των υπερασπίστηκαν λέγοντας ότι έχουν αντίγραφο στα χέρια τους που δεν έχει... πεθάνει τον Κολ και μάλλον ήταν λάθος που διορθώθηκε αλλά… πλημμελώς!

Δείτε ακόμη:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΦΑ Βαρουφάκη! «Πέθανε» τον Χέλμουτ Κολ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top