Τι απαντά ο Βαρουφάκης για την γκάφα με τον πεθαμένο Κολ

«Η κακοήθεια πρέπει να έχει όρια» - Τι ανταπάντησε ο πολιτικός επιστήμονας που εντόπισε το λάθος του

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Γιάνης Βαρουφάκης όσον αφορά τα περί γκάφας στο βιβλίο του όπου ανέφερε πως ο Χέλμουτ Κολ έχει πεθάνει.

«Τι έγραψα για τους Kohl, Mitterrand & τους διαδόχους τους: Βλ. σελ. 86 https://books.google.gr/books?id=i2-NCwAAQBAJ&pg=PA86#v=onepage&q&f=false … Επειδή η κακοήθεια πρέπει να έχει όρια» έγραψε στο twitter ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

βαρου.jpg

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα ο Χέλμουτ Κολ δεν αναφέρεται ως νεκρός, με τον πολιτικό επιστήμονα Κρίστιαν Νίεμιτζ να επιμένει λέγοντας ότι έχει το αντίγραφο στα χέρια του το οποί��ς είναι του 2016 των εκδόσεων The Bodley Head.

Μάλιστα, σύναψε και φωτογραφία επίσης από το Google Books (το οποίο επικαλέστηκε ο κ. Βαρουφάκης) στο οποίο... είχε πεθάνει ο πρώην ΥΠΟΙΚ τον Χέλμουτ Κολ.

πολιτ επιστ.jpg

σδφγγ.jpg

Κάποιοι στο twitter έσπευσαν να πουν ότι ο κ. Βαρουφάκης έκανε online επεξεργασία και διόρθωση στο κείμενο που δημοσιεύει η Google, ενώ αρκετοί των υπερασπίστηκαν λέγοντας ότι έχουν αντίγραφο στα χέρια τους που δεν έχει... πεθάνει τον Κολ και μάλλον ήταν λάθος που διορθώθηκε αλλά… πλημμελώς!

Δείτε ακόμη:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΦΑ Βαρουφάκη! «Πέθανε» τον Χέλμουτ Κολ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top