Καπνούς απ’τα αυτιά έβγαλε η Χριστοφιλοπούλου με τα τσιγάρα του Πολάκη-Ζητά παρέμβαση Τσίπρα

Επίκαιρη ερώτηση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καπνίσματος

Καπνούς απ’τα αυτιά έβγαλε η Χριστοφιλοπούλου με τα τσιγάρα του Πολάκη-Ζητά παρέμβαση Τσίπρα

​Στο στόχαστρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, βρέθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καπνίσματος (31 Μαΐου) σε συνδυασμό με τη φωτογραφία του ίδιου που κυκλοφορεί στα ΜΜΕ - όταν ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε - να καπνίζει εντός του Υπουργείου Υγείας.

Με ερώτησή της προς τον πρωθυπουργό, η βουλευτής, Εύη Χριστοφιλοπούλου, ζητά από τον Αλέξη Τσίπρα να ελέγξει τον «αρειμανίως καπνίζοντα» όπως χαρακτηρίζει τον κ.Πολάκη, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του «απαράδεκτη» και «πρωτόγνωρη».

Η κα Χριστοφιλοπούλου καταγγέλλει ότι ο κος Πολάκης παραβιάζει ευθέως τον αντικαπνιστικό νόμο, τονίζοντας ότι αποτελεί «αρνητικό πρότυπο» για το σύνολο του πληθυσμού και ιδιαίτερα για τους νέους ανθρώπους. και προσθέτοντας ότι «δεν νοείται Υπουργός πολιτισμένης χώρας να επιδεικνύει τέτοιου είδους συμπεριφορά».

Η φωτογραφία με τον κύριο Πολάκη να φουμάρει εντός του υπουργείου Υγείας, προκάλεσε την Δευτέρα και την αντίδραση του Αδ.Γεωργιάδη. «Ο άνθρωπος αυτός είναι επιφορτισμένος με την εφαρμογή της Αντικαπνιστικής Νομοθεσίας... Σε ποια Χώρα θα στεκόταν;» διερωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μέσω twitter.

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.docxΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.docx

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top