Χρυσό βατόμουρο στην κυβέρνηση απονέμει το Ποτάμι

Για την υποχώρηση έξι θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη ανταγωνιστικότητας

Χρυσό βατόμουρο στην κυβέρνηση απονέμει το Ποτάμι
Το «Χρυσό Βατόμουρο» στην κυβέρνηση για την ελεύθερη πτώση της χώρας στη λίστα της παγκόσμιας ανταγωνιστικότητας απονέμει το Ποτάμι.
«Στην πέμπτη θέση αλλά... από το τέλος κατατάσσεται η χώρα μας στην παγκόσμια κατάταξη ανταγωνιστικότητας μεταξύ 61 χωρών, υποχωρώντας έξι θέσεις το 2015. Η Ελλάδα βρίσκεται πιο χαμηλά κι από χώρες όπως η Ουκρανία, η Μογγολία και η Βενεζουέλα» τονίζει η Σεβαστουπόλεως σε ανακοίνωσή της και προσθέτει: «Ως βασικές αιτίες της βύθισης της ελληνικής οικονομίας αναφέρονται η πιστωτική ασφυξία και η έλλειψη ρευστότητας εξαιτίας του κλεισίματος των τραπεζών και της επιβολής capital controls από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Η χώρα κατατάσσεται μάλιστα στην προτελευταία θέση αναφορικά με την εικόνα της στο εξωτερικό, εξαιτίας του ελλείμματος εμπιστοσύνης προς την ελληνική οικονομία, το αρνητικό κλίμα για την επιχειρηματικότητα και την πολύ χαμηλή αποτελεσματικότητα διακυβέρνησης».
to-potami-2.jpg
«Μετά το βραβείο της χειρότερης διαπραγμάτευσης για το 2015 από τη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ, έρχεται το χρυσό βατόμουρο στην παγκόσμια κατάταξη ανταγωνιστικότητας για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» καταλήγει η ανακοίνωση.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top