Μόνο στο star.gr: Ένα θαύμα θα σώσει την κόρη του Νικολόπουλου – Κατέρρευσε ο βουλευτής

Είναι συνέχεια αγκαλιά με τη γυναίκα του και τα άλλα τους τρία παιδιά – Υπεράνθρωπες προσπάθειες από τους γιατρούς

Μόνο στο star.gr: Ένα θαύμα θα σώσει την κόρη του Νικολόπουλου – Κατέρρευσε ο βουλευτής

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει η οικογένεια του Νίκου Νικολόπουλου, η οποία ξημεροβραδιάζεται αγκαλιασμένη έξω από τη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου ελπίζοντας σε ένα θαύμα για τη 17χρονη Νίκη.

Η αγαπημένη κόρη του ανεξάρτητου βουλευτή και της συζύγου του Τασίας Μανωλοπούλου, η οποία πάσχει και από αυτισμό, δίνει μάχη για τη ζωή της, αφού υπέστη πνευμονικό οίδημα, εγκεφαλικό και ανακοπή καρδιάς.

Όπως είπε στο star.gr άτομο του στενού κύκλου του βουλευτή, δυστυχώς η οικογένεια ελπίζει σε ένα θαύμα και έχει εναποθέσει τις ελπίδες της στο Θεό.

«Οι γιατροί έχουν καταβάλλει κάθε προσπάθεια ωστόσο -όπως έχουν ενημερώσει την οικογένεια- χρειάζεται πλέον ένα θαύμα για τη Νίκη» είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος ο Νίκος Νικολόπουλος, συντετριμμένος και σοκαρισμένος, κρατά σφικτά στην αγκαλιά τη σύζυγό του και τα άλλα τους τρία παιδιά (Αφροδίτη, Γιάννη και Ανδρέα). Όλοι μαζί περιμένουν με αγωνία να ακούσουν ένα καλό νέο και προσεύχονται από το Θεό να τους βοηθήσει.

nikolo.jpg

Μαζί τους είναι όχι μόνο όσοι τους αγαπούν αλλά και ολόκληρη η Πάτρα. Σε τέτοιες ώρες έχουν παραμεριστεί εχθρότητες και αντιδικίες και όλοι στέκονται στο πλευρό του βουλευτή, ευχόμενοι από καρδιάς να μπορέσει να αγκαλιάσει και πάλι τον άγγελό του, τη Νικούλα του…

Το χρονικό: Όλα έγιναν τόσο γρήγορα…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του star.gr, όλα ξεκίνησαν το Σάββατο όταν η Νίκη έκανε ξαφνικά εμετό

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί πνευμονικό οίδημα. Η μοίρα όμως δεν είχε τελειώσει το άσχημο παιχνίδι της για τη Νίκη καθώς η νεαρή κοπέλα υπέστη και εγκεφαλ��κό και ανακοπή καρδιάς.

Αμέσως κρίθηκε επιβεβλημένο να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Τα συγκλονιστικά λόγια της μητέρας: Περιμένουμε τα καλύτερα και τα χειρότερα

Σε παλαιότερη συνέντευξή τους στο ΤΗΕ BEST ο Νίκος Νικολόπουλος και η σύζυγός του Τασία Μανωλοπούλου είχαν μιλήσει ανοικτά και με θάρρος για το πρόβλημα αυτισμού που αντιμετώπιζε η κόρη τους Νίκη.

1-1351-334x420.jpg
Όπως είχε πει, η κα Μανωλοπούλου η καθημερινότητα είναι δύσκολη ωστόσο η ίδια και ο σύζυγός της πήραν μια απόφαση και την τηρούν όλα αυτά τα χρόνια: «Πρώτα από όλα, αποφασίσαμε να αποδεχτούμε αυτό που μας συνέβη και να ζήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα με αυτό. Το “δυστύχημα” συνέβη μέσα στο σπίτι μας αλλά τη δυστυχία δεν την αφήνουμε να εισβάλει. Δεύτερον, τίποτα δεν γίνεται εις βάρος των υπολοίπων παιδιών μας. Όλα το μερίδιο τους, κανείς λιγότερο – κανείς περισσότερο. Τρίτον, στο μέτρο του εφικτού διευκολύνουμε τη ζωή και των έξι μέσα στο σπίτι. Τέταρτον, προσφέρουμε σε αυτό το παιδί ότι υπάρχει και ψάχνουμε συνεχώς για ιατρικά νεότερα που μπορεί να δώσουν ελπίδα αλλά κυρίως αποτελέσματα. Ο Θεός είναι μεγάλος. Πέμπτον, περιμένουμε τα καλύτερα αλλά και τα χειρότερα. Και τέλος και το σημαντικότερο, προσπαθούμε να είμαστε και σε αυτό όλοι μαζί».

Ρεπορτάζ: Ισμήνη Λέντζου

Δείτε ακόμη:

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Νικολόπουλο-Στην εντατική χαροπαλεύει η κόρη του-ΦΩΤΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top