ΝΔ: «Να συγκληθεί ΤΩΡΑ η Ολομέλεια της Βουλής για τις offshore»

Στα κάγκελα για τη σκανδαλώδη διάταξη

​Όλο και φουντώνει το κύμα δυσαρέσκειας στον πολιτικό κόσμο για τη διάταξη με τις offshore των βουλευτών, με τη ΝΔ να ζητά τώρα τη σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής πριν από τη δημοσίευσή της στο ΦΕΚ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Γ. Κουμουτσάκος ζητά επίσης από την κυβέρνηση να προχωρήσει και στον καταλογισμό ευθυνών στον εμπνευστή και συντάκτη της «απαράδεκτης», όπως τη χαρακτηρίζει, ρύθμισης, αλλά και «να αποκαλύψει τα υποκρυπτόμενα συμφέροντα που επέβαλαν τη νομοθέτησή της».

Πάντως ο κ. Κουμουτσάκος διεμήνυσε πως η ΝΔ σε κάθε περίπτωση θα καταργήσει τη συγκεκριμένη διάταξη, σημειώνοντας πως υπάρχει μείζον πολιτικό, νομικό και ηθικό ζήτημα για το ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι offshore ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγάλο πολιτικό, νομικό και ηθικό θέμα, η κοινωνία και το σύνολο των πολιτικών δυν��μεων της αντιπολίτευσης το καταδικάζουν με ένταση, το θέμα είναι μείζον, δεν τελειώνει, δεν ξεπλένεται με ένα πρωτοσέλιδο», δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top