Στο «κόκκινο» η κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για τις off shore

Για «off shore ΣΥΡΙΖΑ» μιλά η ΝΔ - «Ή δεν ξέρουν να διαβάζουν ή έχουν χάσει κάθε ίχνος σοβαρότητας» απαντά το Μαξίμου

Στο «κόκκινο» η κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για τις off shore
Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η αντιπαράθεση ΝΔ και κυβέρνησης για το ζήτημα της διάταξης σχετικά με τις off shore στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίσθηκε την προηγούμενη Κυριακή, η οποία κατά την αξιωματική αντιπολίτευση (αλλά και άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης) υποκρύπτει την διάθεση αμνήστευσης της τυχόν συμμετοχής κυβερνητικών στελεχών σε off shore.
Απαντώντας στην γενικότερα (και όχι το για το συγκεκριμένο ζήτημα) επικριτική δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου για την αξιωματική αντιπολίτευση, η ΝΔ αναφέρει σε ανακοίνωσή της:
«Για την ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση των ‘’offshore ΣΥΡΙΖΑ’’ η συνήθως λαλίστατη Εκπρόσωπος του κ. Τσίπρα συνεχίζει να μην λέει λέξη.
Ο κ. Τσίπρας άφωνος στα πιεστικά ερωτήματα της κοινωνίας και του συνόλου των πολιτικών δυνάμεων της Αντιπολίτευσης, αρνείται να απαντήσει σε τρία απλά ερωτήματα:
Γιατί νομοθέτησε την απαράδεκτη αυτή ρύθμιση που επιτρέπει σε Υπουργούς και βουλευτές να συμμετέχουν σε εταιρείες offshore;
Γιατί το έκανε με αυτόν το δόλιο τρόπο κρύβοντάς την μέσα σε 7.500 σελίδες;
Για χάριν ποιών το έκανε;
Σε ό,τι αφορά τις ‘’απορίες’’ τους, απαντούν ήδη οι Έλληνες πολίτες, στηρίζοντας κάθε μέρα περισσότερο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη μεταρρυθμιστική του πρόταση. Τη μόνη που μπορεί να φέρει δίκαιη ανάπτυξη και δουλειές. Τη μόνη που εγγυάται την οριστική έξοδο του τόπου από την κρίση».
Από την πλευρά τους, απαντώντας στη ΝΔ, κυβερνητικοί κύκλοι επαναφέρουν τα ερωτήματα που έθεσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, «γιατί φαίνεται», όπως υποστηρίζουν, «ότι οι επικοινωνιακοί «πύραυλοι» της Νέας Δημοκρατίας, είτε δεν ξέρουν να διαβάζουν, είτε έχουν χάσει κάθε ίχνος πολιτικής σοβαρότητας».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top