ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ τον Φίλη –Ξύλο σε εκδήλωση –Γέλαγε ο υπουργός!-ΒΙΝΤΕΟ

Μάλλον υπάρχουν πολλές... πριγκίπισσες και βασιλόπουλα στην Καλλιθέα!

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ τον Φίλη –Ξύλο σε εκδήλωση –Γέλαγε ο υπουργός!-ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Καλλιθέα, σε εκδήλωση για την Παιδεία που είχε διοργανώσει ο ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία παραβρέθηκε ο αρμόδιος υπουργός, Νίκος Φίλης.

Έξω από τη δημοτική πινακοθήκη της Καλλιθέας, όπου ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί η συζήτηση, εκπαιδευτικοί (κυρίως δάσκαλοι) αποδοκίμασαν τον Νίκο Φίλη, κατά την είσοδό του.

Παρά τα γιουχαΐσματα, ο κ.Φίλης δεν έχασε την ψυχραιμία του αντιθέτως με ένα… χαριτωμένο χαμόγελο μπήκε μέσα στο κτίριο για να μιλήσει!

nikos.jpg

Μάλλον οι εκπαιδευτικοί δεν είχαν υπογράψει χαρτάκι πως θα είναι καλά παιδιά -όπως θέλει ο κύριος Φίλης-… και οι γονείς τους -προφανώς -τους αποκαλούσαν «πριγκίπισσες» και «βασιλόπουλα» όταν ήταν μικροί οι εκπαιδευτικοί!

Υπενθυμίζουμε ότι στον Παιδαγωγικό Κώδικα Δημοκρατικού Ανθρωπισμού που εισάγεται στα σχολεία με υπογραφή Φίλη, «οι γονείς θα πρέπει να πάψουν να θεωρούν -και βεβαίως να προσφωνούν- τα παιδιά τους σαν «πριγκίπισσες» και «βασιλόπουλα»! , ενώ ��ι μαθητές πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα πρέπει να υπογράφουν συμβόλαιο τιμής ότι θα είναι καλά παιδιά!

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top