Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε τα μέτρα αλλά απειλεί ΝΑ ΡΙΞΕΙ την κυβέρνηση για το… all inclusive!

Συμφώνησε με την κατάργηση του ΕΚΑΣ, αλλά δεν θέλει να δοθεί άδεια να χτιστεί κι άλλο πεντάστερο ξενοδοχείο στην εκλογική του περιφέρεια…

Να ρίξει την κυβέρνηση απειλεί ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός, όχι για τα μέτρα, τις περικοπές (όπως του ΕΚΑΣ στους συνταξιούχους) και τις αυξήσεις σε φορ��λογικούς συντελεστές, τα οποία ο ίδιος ψήφισε, αλλά για να μην δοθεί... άδεια να χτιστεί ένα ακόμη ξενοδοχείο all inclusive στην Κω!
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Έκφραση 97 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε «να θεωρηθεί κορεσμένη περιοχή η Κως» και υποστήριξε ότι με το μοντέλο που έχει επιλεγεί, για μεγάλα πεντάστερα ξενοδοχεία, που περιλαμβάνουν ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών all inclusive ( διαμονή και διατροφή εντός του καταλύματος) πλήττονται οι μικρές επιχειρήσεις στις συγκεκριμένες περιοχές.
«Σαν αριστερός βουλευτής, αν γίνει τέτοιο πράγμα στην Κω, και την κυβέρνηση θα ρίξω αν περνάει από το χέρι μου. Δηλαδή είναι κάποια πράγματα που πρέπει να υπάρχουν και όρια» ανέφερε.
Ο κ. Καματερός ζήτησε επίσης να υπάρξει αλλαγή στο μοντέλου ανάπτυξης μέσω του νέου Αναπτυξιακού νόμου, ο οποίος θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί σε λίγες μέρες στη Βουλή.
Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής είχε ταχθεί στο πλευρό Καμμένου-Βούτση για το ζήτημα της αντισυνταγματικότητας της αύξησης του ΦΠΑ. Ζήτημα όμως, που ως φαίνεται, δεν είναι κατά τον ίδιο ικανό να προκαλέσει την πτώση της κυβέρνησης…
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top