Γεννηματά: «Θα αντισταθούμε στο ξεπούλημα των αστικών συγκοινωνιών»

«Μετά από 1,5 χρόνο ΣΥΡΙΖΑ τα ελλείμματα επέστρεψαν»

​Στην επισκευασ��ική βάση των Οδικών Συγκοινωνιών στο Ρέντη βρέθηκε σήμερα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φ. Γεννηματά, μαζί με αντιπροσωπεία που αποτελούνταν από τους βουλευτές, Γ. Μανιάτη και Ε. Χριστοφιλοπούλου, τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Π. Χρηστίδη, τον υπεύθυνο μεταφορών και δικτύων, Λ. Ρώσση, τον υπεύθυνο συνδικαλιστικού, Γ. Βασιλόπουλο και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Δ. Καρύδη.

«Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης, μαζί με τους εργαζόμενους αλλά και τους πολίτες, για να υπερασπιστούμε δημόσιες ποιοτικές αστικές συγκοινωνίες», είπε η κυρία Γεννηματά και πρόσθεσε:

«Όπως το 1990 επί Μητσοτάκη έτσι και σήμερα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ θα αντισταθούμε στο ξεπούλημα των δημοσίων αστικών συγκοινωνιών σε ιδιώτες κερδοσκόπους».

Η Φ. Γεννηματά τόνισε ακόμα πως μέσα στο 2014 υπήρξε ένα πρόγραμμα εκσυγχρονισμού που μείωσε τα ελλείμματα και δημιούργησε λειτουργικό πλεόνασμα, όμως 1,5 χρόνο μετά την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τα ελλείμματα επέστρεψαν και η απαξίωση είναι φανερή στην καθημερινότητα του πολίτη.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι, μέσα στο 2014, υπήρξε ένα πρόγραμμα εκσυγχρονισμού, συντονισμού, που μείωσε τα ελλείμματα και δημιούργησε λειτουργικό πλεόνασμα μειώνοντας μάλιστα το εισιτήριο για τους πολίτες.

«Οι προσλήψεις που είχαν εγκριθεί από το 2014 δεν προχωρούν, δεν υπάρχουν ανταλλακτικά, οι εργαζόμενοι απαξιώνονται και όλα αυτά υπηρετούν ένα σχέδιο απαξίωσης των δημόσιων αστικών συγκοινωνι��ν που θα αποτελέσει το άλλοθι για το ξεπούλημά τους», είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top