Το tweet του Τσίπρα για τις offshore μία εβδομάδα πριν τις εκλογές – ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ μόνος του!

Στην ίδια γραμμή και ο Δημήτρης Παπαδημούλης: Έριχνε στην πυρά τους «έχοντες με τις offshore»!

Το tweet του Τσίπρα για τις offshore μία εβδομάδα πριν τις εκλογές – ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ μόνος του!

Βόμβα στο πολιτικό τοπίο, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων, προκάλεσε η αποκάλυψη του Πρώτου Θέματος για ρύθμιση που καταργεί την απαγόρευση στο πολιτικό προσωπικό της χώρας να έχει offshore εταιρείες.

Κυβέρνηση και ΝΔ είχαν πολιτική αντιπαράθεση σε υψηλότατους τόνους, ενώ για το θέμα πήρε θέση και το υπουργείο Δικαιοσύνης αλλά και κόμματα της αντιπολίτευσης.

Το Μαξίμου δεν αρνήθηκε την ύπαρξη της ρύθμισης ωστόσο έκανε λόγο για παραπλανητικό θόρυβο και κατηγόρησε όσους εξαπολύουν επίθεση για αδυναμία κατανόησης σύνθετων κειμένων.

Πάντως, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το γεγονός ότι μία μόλις εβδομάδα πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, ο Αλέξης Τσίπρας έριχνε στην πυρά όσους είχαν offshore!

«Οι φοροφυγάδες, οι λαθρέμποροι και όσοι ξεφεύγουν με το φορολογικό κόλπο των εταιρειών offshore, θα πληρώσουν τον λογαριασμό» έγραφε ο πρωθυπουργός στις 17 Ιανουαρίου 2015.

ασδα.jpg

Κεραυνούς κατά των κατόχων offshore, όμως, εξαπέλυε και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος ζητούσε το 2013 να μάθει τι θα γίνει με τους «έχοντες και τους κατέχοντες που φοροδιαφεύγουν μέσω offshore».

δφσδφ.jpg

Δείτε ακόμη:

Μαξίμου προς ΝΔ για offshore: «Φωνάζει ο κλέφτης»

Σφοδρή αντιπαράθεση από δημοσίευμα για «κατάργηση της απαγόρευσης των off shore σε υπουργούς

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top