ΧΑΜΟΣ και ΞΥΛΟ στην ομιλία Κατρούγκαλου στην Καλαμάτα- «Ντροπή σου» του είπε πολίτης!

Ήρθαν στα χέρια υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ με διαμαρτυρόμενους πολίτες - ΒΙΝΤΕΟ

Επεισοδιακή εξέλιξη είχε η χθεσινή ομιλία του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος», στην Καλαμάτα.
Τα παρατράγουδα ξεκίνησαν νωρίς, όταν λίγα λεπτά μετά την έναρξη της ομιλίας του κ. Κατρούγκαλου μια γυναίκα σηκώθηκε από το ακροατήριο και κρατώντας ένα χαρτί που έγραφε «Ντροπή σας» κάθισε μπροστά στον ομιλητή!
Αλλά και μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του υπουργού Εργασίας τον λόγο έλαβε ένας πολίτης ο οποίος απευθυνόμενος στον κ. Κατρούγκαλο του είπε: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι γιατί είσαι και συνταγματολόγος. Κάνατε το Σύνταγμα κουρελόχαρτο!».
Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρξουν αντιδράσεις από ορισμένους, οι οποίοι του ζήτησαν να βγει από την αίθουσα.
Η ένταση συνεχίστηκε και όπως γράφει το tharrosnews.gr της Καλαμάτας υπήρξαν και χειροδικίες μέχρι να βγει από την αίθουσα!
Στην ομιλία του πάντως ο υπουργός υποστήριξε ότι «τελειώνει μια παρατεταμένη περίοδος ��ολιτικής αβεβαιότητας, η οποία δηλητηρίαζε την οικονομία. Και βέβαια δεν θέλαμε να τελειώσουμε την αξιολόγηση πάση θυσία, όπως έλεγαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά θέλαμε να την κλείσουμε με όσο το δυνατόν λιγότερο επώδυνα μέτρα».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top