Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στη ΝΔ: Η ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική το αληθινό σας πρόσωπο

«Επίθεση στα φτωχά και μεσαία στρώματα, απολύσεις και ασυλία στους φοροφυγάδες»

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στη ΝΔ: Η ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική το αληθινό σας πρόσωπο

«Το πραγματικό πρόσωπο της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη είναι η επίθεση στα φτωχά και μεσαία στρώματα, οι απολύσεις, η ασυλία σε μεγαλοφοροφυγάδες και διαπλεκόμενους» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ που εξαπέλυσε επίθεση στην Κουμουνδούρου με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Κυρίτση.

«Η Νέα Δημοκρατ��α είναι ο πιο ένθερμος υποστηρικτής της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής, η οποία διόγκωσε την ανεργία, τσάκισε τα αδύναμα στρώματα, κατέστρεψε το κράτος πρόνοιας και οδήγησε χιλιάδες πολίτες σε απόγνωση. Αντιστρατεύεται μία οικονομική και κοινωνική πολιτική που θα προστατεύει τους αδύναμους, θα κατανέμει δίκαια τα βάρη και θα μεριμνά για εκείνους που επλήγησαν από τη διακυβέρνησή της» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη. Επίθεση στα φτωχά και μεσαία στρώματα, απολύσεις, ασυλία στους μεγαλοφοροφυγάδες και τους διαπλεκόμενους. Ποιος μπορεί να ξεχάσει, άραγε, τον Στ. Παπασταύρου, τη λίστα Λαγκαρντ ή την τροπολογία-δώρο στους τραπεζίτες για τα θαλασσοδάνεια των καναλαρχών;» καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top