Επιμένει ο Κυρίτσης: «Εννοούσα τις εύπορες κοινωνικές ομάδες που ψήφισαν “Ναι”»

«Όσοι ψήφισαν “Όχι” ζήτησαν από το ΣΥΡΙΖΑ να διαχειριστεί καλύτερα το μνημόνιο»

​Καλύτερα να μασά, παρά να μιλά ο κ. Κυρίτσης, καθώς μετά από το χθεσινό του άρθρο στην Αυγή, επέστρεψε δριμύτερος σήμερα και μέσα ΣΚΑΪ έδωσε διευκρινίσεις για το πώς θεωρεί ο ίδιος ότι είναι οι «μενουμε-Ευρωπαίοι», όπως είπε.

«Εννοούσα τα ευπορότερα στρώματα, τις κατά τεκμήριο εύπορες κοινωνικές ομάδες, που έδωσαν τα μεγαλύτερα ποσοστά στις δυνάμεις του “Ναι” στο δημοψήφισμα και τα χαμηλότερα ποσοστά στον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου», είπε στον ΣΚΑΪ.

Δεν δίστασε μάλιστα να πει πως οι… λαϊκές δυνάμεις που ψήφισαν “Όχι” στο δημοψήφισμα δεν τάχθηκαν υπέρ του Μνημονίου, αλλά ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ για να διαχειριστεί καλύτερα το Μνημόνιο.

Δηλαδή κατά τον κ. Κυρίτση, το 38,7% του «Ναι» είναι όλοι τους εύποροι που μένους στα βόρεια προάστια και ανάμεσα σ’ αυτούς δεν υπήρχαν άνθρωποι χαμηλότερων εισοδημάτων;

Πάντως η κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας έβαλαν την υπογραφή τους στα πιο σκληρά μέτρα για να μείνουμε στα μνημόνια και κατ’ επέκταση στην Ευρώπη που τόσο δείχνει να αντιπαθεί ο κ. Κυρίτσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top